Global Road Systems

Global Road Systems is een internationale Sales & Marketing organisatie die producten en systemen van hoogwaardige kwaliteit levert voor de vrachtwagenmarkt in Europa en een aantal andere niet-Europese landen. Deze organisatie heeft jarenlange ervaring en kan inmiddels specialist in automobiel producten worden genoemd. Ze bieden meerdere producten aan, waar de Digitaal Tachograaf een van de bekendste van is.

Wat kunnen ze betekenen voor mijn bedrijf?

De Digitaal Tachograaf is een systeem waarbij u kunt zien welke chauffeur wanneer aan het rijden is, en wanneer hij/zij aan het rusten is. Zo kunt u precies zien of iedereen zich aan de voorgeschreven pauzes houdt. Daarnaast kan ook de precieze snelheid van elke chauffeur afgelezen worden. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om elke chauffeur een inlogcode te geven zodat zij ook inzicht hebben in hun rijgedrag. Door dit voor uzelf en uw werknemer inzichtelijk te maken kunnen er betere afspraken gemaakt worden, wat de veiligheid ten goede zal komen. De software is zeer gebruikersvriendelijk, overzichtelijk en is in te stellen naar uw eigen voorkeuren. Dit systeem is al beschikbaar voor een kleine prijs per chauffeur. U kunt altijd informeren naar de exacte prijs door contact op te nemen met een van de medewerkers.

Meer informatie

Voor meer informatie over de Digitaal Tachograaf kunt u klikken op deze website. Hier kunt u een brochure aanvragen of direct contact opnemen met Global Road Systems.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.