Goedkoop foto’s printen met canvas papier

Fotografie is een hobby die steeds breder wordt beoefend door veel mensen in Nederland. De meeste hobbyisten maken gebruik van digitale camera’s, waarmee de foto’s op de computer worden opgeslagen. Dat is jammer, omdat die beelden geen mooi plekje in de huiskamer kunnen krijgen. Gelukkig is er wel de mogelijkheid om uw foto’s goedkoop zelf uit te printen.

Canvas fotopapier is papier van zeer hoge kwaliteit, en daarmee uitermate geschikt om uw foto’s op te printen. De linnen structuur van het papier maakt het mogelijk om foto’s te printen, zoals u dat op normaal papier niet zou kunnen doen.

Andere toepassingen

Uiteraard is het ook mogelijk om het papier ook voor andere toepassingen te gebruiken. Maakt u naast foto’s ook andere creatieve dingen? Het papier is ook prima geschikt om bijvoorbeeld kalenders, kaarten of schilderijen op uit te printen. Zo kunt u al uw creaties gemakkelijk tot een fysiek product maken om zelf aan de muur te hangen, of cadeau te geven.

Voor alle inktjet printers

Het canvas fotopapier is geschikt voor alle inktjet printers.  Dat betekent dat uw printer die u thuis heeft staan dit papier kan verwerken, en u de foto’s dus in hoge kwaliteit zelf kunt uitprinten. Geen dure services meer waar u gebruik van hoeft te maken, u doet het nu gewoon zelf. Voor elke hobbyist of professional die creatief bezig is, is dit dus een perfecte oplossing!

Over Inktotaal

Inkttotaal.nl een vertrouwd adres met een ruim assortiment aan inkt, toners en papier voor uw printer – alles bij elkaar en gemakkelijk te bestellen in de webwinkel.
Dit bericht is geplaatst in Computers en Internet. Bookmark de permalink.