Goochelaars, van jong tot oud

Kindjes vinden goochelaars vaak cool en mysterieus. Als de kindjes naar het circus in het dorp gaan is er vaak een goochelaar aanwezig. Trucs en tricks worden er uitgevoerd. Regelmatig wordt er dan bijvoorbeeld een mooi konijn uit een hoed getoverd. Een ware klassieker, als u wel eens een goochelaar gezien heeft. In speelgoedwinkels en op het internet zijn veel verschillende trucs te koop voor kinderen. Er zijn speciaal zaken, en bedrijven die het erbij verkopen. Het betreft dan vaak niet zulke grote trucs die niet al te moeilijk zijn om uit te kunnen voeren. Voornamelijk bedoeld voor de kleintjes. Kinderen kunnen hierdoor dus gemakkelijk oefenen en ook zelf een beetje een goochelaar worden. De trucs variëren van standaard trucs met kaartspellen tot bepaalde artikelen laten verdwijnen en weer terug toveren.

Gelukkig maar dat niet alleen kinderen de enige zijn die de goocheltrucs leuk vinden. Ook volwassen mensen kunnen er best wel een beetje warm voor lopen. Een extra zakcentje bijverdienen als parttime goochelaar is ook nog een goed optie die sommige mensen uitvoeren. Dat kan bijvoorbeeld in een disco, pub of een bar. Ook kun kiezen voor inhuren goochelaar voor een bar of cafe of evenement, ook daar is geld te verdienen. Ook niet al te grote weddenschappen doen met vrienden kan een leuke bezigheid zijn wanneer je goochelaar bent en er redelijk bedreven in bent. Goochelaars zijn vrijwel altijd ook goede versierders bij de vrouwen. Je kunt je misschien wel voorstellen dat een goocheltruc een goede opener is, van daaruit kunt je verder met het versieren van een vrouw.

Beroepsmatige goochelaars zijn er vanzelfsprekend ook. Goochelaars die hun geld moeten verdienen met goocheltrucs, hebben vaak zelf ontwikkelde trucs die geen enkele goochelaar heeft. Ze zijn door hun zelf of een speciaal bedrijf ontwikkeld. Natuurlijk moeten dit goede en spectaculaire trucs zijn, ze moeten wel opvallen tussen de concurrentie. Maar je moet wel goed begrijpen dat deze personen ook van start zijn gegaan met een simpele goocheltruc uit de speelgoedwinkel (de meeste in ieder geval). Als jij dus interesse hebt in goochelen of in de trucs begin dan met de meest simpele trucks en start van daaruit door naar grotere en meer complexe goocheltrucs. Je leert zo snel en gemakkelijk.

Meer informatie is te vinden op de website van Blown Twisted

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk. Bookmark de permalink.