Gras online kopen

Speelgazon, siergazon, organisch gazonmest, sproeien en maaien. Dit zijn veel voorkomende termen wanneer er wordt gesproken over graszoden. Een andere benaming voor graszoden is ook wel simpel gezegd grasmatten. Deze kunt u in uw eigen tuin plaatsen waardoor u een mooi gazon kunt maken.

Graszoden kopen

Graszoden kopen kan bij twee verschillende aanbieders. Een daar van is een tuincentrum. Bij een tuincentrum beschikken ze over graszoden en tevens over de artikelen die ook aan te pas komen. Wanneer u graszoden bij een tuincentrum koopt, moet u er echter wel rekening mee houden dat u de hoofdprijs betaald. De tweede optie voor het kopen van graszoden is een teler.

Graszoden bij een teler

Wanneer u graszoden bij een teler koopt, bent u veel goedkoper uit. Dit heeft te maken met het feit dat telers hun eigen gras kweken. Hierdoor zitten zij niet aan bepaalde prijzen vast, maar kunnen zij hun eigen prijs vragen. Bij een teler kunt u al graszoden kopen vanaf €1,50 voor m2. Deze prijzen zijn dus een stuk lager dan bij een tuincentrum. Vaak beschikken telers ook over de nodige extra artikelen die u nodig heeft. Voor vragen over het aanleggen van graszoden kunt u ten allen tijden terecht bij de teler.

Online bestellen

Een ander groot voordeel van het kopen van graszoden bij een teler is dat u deze online kunt bestellen. De graszoden zullen dan bij u thuis worden afgeleverd. Het betalen kan veilig online worden gedaan. Veel mensen geven echter toch liever hun voorkeur aan het betalen bij de aflevering. Dit is dan natuurlijk ook mogelijk.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.