Herbalife Utrecht gaat verhuizen naar kantorenpark Papendorp

Beste Distributeurs,

Met veel trots delen we jullie mee dat Team Herbalife Utrecht gaat verhuizen naar een zeer representatief pand op kantorenpark Papendorp te Utrecht. Een mooi pand met een frisse professionele uitstraling dat past bij het Herbalife van nu!

nieuwe pand Utrecht

Herbalife en de markt veranderen
Ruim 8 jaar geleden toen we ons huidige pand op een industrieterrein betrokken, was dat met een filosofie een compleet Service Center te bieden bestaande uit; kantoren, vergaderruimten, Walk-in en magazijn.

De huidige tijd leert ons dat er andere behoeften zijn. De Herbalife ervaringen zijn verander. Zo zien we al geruime tijd een sterke toename van het aantal verzonden bestellingen. Hier tegenover staat een continue afname van het totaal aantal pick-up bestellingen via ons magazijn in Utrecht en Venray tot onder het minimum om deze dienst in stand te kunnen houden.

De minimaal gebruikte vergaderruimtes zullen komen te vervallen op de nieuwe locatie. Uiteraard blijven we doorgaan met de zeer succesvolle introductiedagen voor nieuwe Distributeurs. In het nieuwe pand is hiervoor een ruimte die we zo nu en dan kunnen huren.

We willen als absoluut kwaliteitsmerk gehuisvest zijn in een pand en omgeving dat dit ook uitstraalt. We willen nog meer focussen op een excellente service, zowel telefonisch en in de markt maar ook via onze verzending van de bestellingen en hier zullen we in de toekomst extra services aan toevoegen.

Sluiting Walk-in Venray is vrijdag 13 december en voor Utrecht is dit zaterdag 14 december. Dit zijn de laatste dagen dat beide locaties open zullen zijn.

Sport Marketing & Media Center

Een groot voordeel van het pand aan de Zonnebaan was de zichtbaarheid en natuurlijk het grote logo op het dak. Om dit te overtreffen, is er besloten om naast de investering in het nieuwe pand, ook een aanwezigheid te realiseren in het nog nieuw te realiseren sport marketing center in Eindhoven, naast het stadion van het door Herbalife gesponsorde PSV. Herbalife hoort thuis tussen alle andere grote A-merken die zich begeven op het snijvlak actieve levensstijl, sport, afvallen, marketing & media.

rough idea sports centre

Kortom, het nieuwe Herbalife is een feit! Onze producten, onze zakelijke mogelijkheid en onze filosofie zijn nog nooit zo actueel geweest!

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding met de tags , , . Bookmark de permalink.