Hoe deblokkeer je de software? Popcorn Time editie

Popcorn Time is een geweldige torrent site en mediaspeler allemaal in één die u toelaat om te verzamelen uw favoriete inhoud en bekijk het, allemaal op één plek. Het is als een alternatief voor diensten zoals Netflix dat de torrenting stijl sharing P2P systeem gebruikt.

Natuurlijk, net als de meeste andere sites rond torrenting, Popcorn Time vangt een beetje controverse. Veel van de bestanden hier gedeeld worden beschermd door auteursrecht, en niet alles is 100% legaal.

Popcorn Time daadwerkelijk is vastgelegd in een aantal landen volledig af te sluiten, de Verenigde Staten inbegrepen. Als je in een land dat geen toegang tot de dienst heeft, zul je helemaal worden uitgesloten van de Netflix voor Pirates.

 

Wat zijn Geo-Beperkingen?

Deze vorm van beperking toegang staat bekend als een geografische beperking. In sommige gevallen zijn deze internet filters toepassen op de inhoud verondersteld als onbehoorlijk, politiek gevoelige of anderszins storend voor de samenleving, maar in het geval van de Popcorn Time, het heeft meer te maken met de wettigheid van de inhoud.

Geo beperkingen zijn van toepassing op grote schaal, vaak om hele landen. Het internet censuur, dat in de Verenigde Arabische Emiraten zo bekend is en China is een goed voorbeeld van geo beperking, maar echt, wordt alle inhoud die u geen toegang tot binnen de grenzen van een land beschouwd hetzelfde.

 

Hoe Servers weet waar ik ben?

Nu het interessante deel – hoe servers weten om uw toegang te blokkeren? Nou ja, kunt u opgemerkt hebben in tijden dat sommige van die advertenties die in de goten van de webpagina’s die je op lijken erg nauwkeurig geplaatst – de mijne zijn typisch voor de lokale kabelmaatschappijen en supermarkt ketens.

De reden voor deze beide dingen is hetzelfde – wanneer u websites, uw IP-adres krijgen ze. Een IP-adres is een unieke code gekoppeld aan uw apparaat dat servers informatie geeft over uw ruwe geografische locatie.

Als je op het internet en poging om toegang te krijgen tot een website, die verzoek om toegang gaat naar de dichtstbijzijnde server in je netwerk. Die server krijgt het IP-adres in verband met het apparaat dat u gebruikt om online te krijgen, en ziet ongeveer waar je bent. In een automatisch proces, wordt uw toegang dienovereenkomstig aangepast.

 

Hoe kan ik Get Around Internet Filters?

De sleutel tot het omzeilen van internet filters is om je echte IP-adres te verbergen en gebruik maken van een nep-een. Ja, het is vrij veel als het gebruik van een valse ID, maar geloof het of niet, het is volkomen legaal, en heeft meer voordelen dan alleen het geven u toegang tot Popcorn Time in landen waar het is geblokkeerd.

Het verbergen van uw IP-adres betekent ook dat uw internet-activiteit niet terug naar u traceerbaar is, dus je kunt torrent zonder zorgen over de rechtshandhaving beslissing om te komen naar beneden rolt uw deur.

De eenvoudigste manier om uw anonimiteit te beschermen terwijl je torrent, en de toegang tot Popcorn Time te krijgen, is om een VPN te gebruiken.

 

Dit bericht is geplaatst in Computers en Internet, Mobiel en Telecom. Bookmark de permalink.