Hoe kan je alle extensies toevoegen aan microsoft Edge wat je maar wil?

U bent ongetwijfeld reeds vertrouwd met de nieuwste browser van Microsoft, namelijk Microsoft Edge in Windows 10. Let wel, zoals ik zopas meldde is deze browser voornamelijk bedoeld om vlot te werken met Windows 10. Hoewel er ongetwijfeld mogelijkheden bestaan om dit in vorige besturingssystemen van Microsoft te incorporeren.

Edge

In vorige artikels legde ik reeds uit hoe je extensies kan laden in Microsoft Edge, hiervoor bestaan er officiële en officieuze manieren. Maar, deze twee mogelijkheden bestaan enkel maar voor wanneer je officiële en goedgekeurde extensies door Micorsoft wenst te installeren in uw nieuwe browser.

In dit artikel leg ik kort uit hoe je meerdere extensies kan Sideloaden, dit is een manier waarop je op eigen risico dus onofficiële apps, bijvoorbeeld apps of extensies die je zelf ontwikkeld hebt kan testen en laten werken op microsoft Edge, zonder dat je hiervoor naar een ervaren computer hersteller hoeft te gaan.

Hoe kan je extensies sideloaden?

Ik zal kort in het Engels de universele commando’s weergeven; deze werken in alle talen.

Eerst en vooral open je Micorsoft Edge en type je about:flags in de zoekbar van uw browser en druk je op enter. (Hetzefde commando kan trouwens gebruikt worden in google chrome).

Op de volgende pagina die normaal gezien zal openen kan je alle extensies toevoegen die je maar wenst.

Let wel; dit is te gebruiken op eigen risico; doe dit dus niet als je niet zeker bent van wat je doet; of als je een back-up hebt van uw belangrijke zaken.

Mocht je hierover nog vragen hebben kan u uiteraard steeds contact opnemen met een ervaren computer hersteller.

Dit bericht is geplaatst in Computers en Internet met de tags , . Bookmark de permalink.