Hoe kan je Skype gebruiken zonder account?

De meesten onder ons zijn ondertussen reeds geüpgraded naar de nieuwste versie van Microsoft, namelijk Windows 10. In deze versie is het ook zeer makkelijk om skype te installeren en te gebruiken, en in sommige gevallen reeds voor geïnstalleerd wanneer je een nieuwe laptop of computer gekocht hebt. Maar wat te doen als je skype wenst te gebruiken maar hiervoor geen account wenst aan te maken? In dit geval kan je ofwel hulp vragen aan een ervaren computer hersteller , ofwel kan je dit korte artikel eens doornemen zodat je onmiddellijk kan beginnen skypen zonder account.

SkypeHoe moet je dat nu precies doen? Wel dat is eigenlijk heel eenvoudig, je hoeft gewoon gebruik te maken van de online dienst van skype, dewelke te vinden is op de website, het enige wat je dus wel hoeft te hebben is een recent geüpdatete browser, en uiteraard internet op uw computer. Verder is het heel eenvoudig, je moet enkel gaan naar www.skype.com , waar je een grote knop zal zien: “start a conversation”. Van hieruit is het eigenlijk heel eenvoudig. Je hoeft enkel een naam in te geven, dit hoeft niet eens uw echte naam te zijn, waarna je eenvoudig een nieuw kader krijgt waar je kan beginnen skypen.

Het skypen zelf kan je eenvoudig doen door mensen uit te nodigen via de link die je krijgt wanneer je op de knop start a conversation gedrukt hebt. Wanneer je deze link naar anderen stuurt kunnen ze samen met u een chatsessie houden. Dit werkt tevens voor meerdere mensen tegelijk.

Wanneer je dus geen skype account hebt, en je wenst toch te skypen, dan is dit een heel eenvoudige oplossing. Wanneer je echter meer professioneel wenst op te gaan met videoboodschappen of online chatten, dan kan u zich steeds tot een ervaren computer hersteller wenden om meerdere mogelijkheden te bespreken.

Dit bericht is geplaatst in Computers en Internet met de tags , . Bookmark de permalink.