Horsten meubelen bestaat 30 jaar

De meubelwinkel uit de omgeving van Waalwijk vierde het 30 jarig bestaan op feestelijke wijze. Het hele team was uitgenodigd en samen met partners en kinderen werd er van de zon genoten. De winkel is 30 jaar geleden opgericht door Coen Horsten in Waspik. Inmiddels is het uitgegroeid tot een meubelwinkel met meerdere medewerkers en is het een begrip geworden in de regio Waalwijk.

Grote meubelshowroom in Noord-Brabant
In Waspik is de winkel uitgegroeid tot een grote meubelshowroom, waar men in Noord-Brabant veel geschikte meubels kan vinden. Volgens de directeur is zijn succes te danken aan de goede wisselwerking tussen hem en zijn team. Zelf zegt Coen Horsten hierover: “Horsten meubelen is net een kwalitatief hoogstaand voetbalteam: goede solisten komen pas tot hun recht als ze samen spelen. Dat is de kracht van het team Horsten onder leiding van de coach Coen Horsten.” Naast het team komen mensen in de Provincie Noord-Brabant naar de showroom omdat zij vele meubels op maat hebben. De meubels passen bij uiteenlopende interieurs waardoor er voor iedereen een meubelstuk te vinden is.

Klanten zijn een belangrijke factor in het succes
De meubelwinkel is een waar begrip in de regio Waalwijk geworden. Dit komt doordat klanten zeer tevreden zijn en blijven terugkomen als het interieur aan vernieuwing toe is. De meubelshowroom in Noord-Brabant heeft een grote collectie meubels voor de woonkamer en slaapkamer. Daarnaast heeft men zich gespecialiseerd in meubels die comfortabel zijn. De meubelwinkel zegt zijn succes onder andere te danken aan de omgeving: “In Waspik heerst een rustige en vriendelijke sfeer waardoor de klanten zich direct op hun gemak voelen.”

Lees meer op: https://www.horstenmeubelen.nl/

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.