Houd uw vloer in perfecte conditie met onderhoudsolie

Een mooie vloer is in perfecte conditie: bij Floorservice vindt u hiervoor diverse onderhoudsproducten, waaronder Floorservice Onderhoudsolie. Deze onderhoudsproducten sluiten perfect aan bij de basisbehandeling van de houten vloer. Daarnaast garanderen de Floorservice Onderhoudsproducten een onbezorgd leefgenot.

Keuze uit diverse onderhoudsoliën
Afhankelijk van de gebruiksintensiteit is van tijd tot tijd een behandeling met Floorservice onderhoudsproducten noodzakelijk. Het assortiment Floorservice Onderhoudsolie bestaat uit drie soorten, namelijk: Naturel, Wit en Antiek Wit. Floorservice Onderhoudsolie is gemaakt op basis van plantaardige oliën en wassen. De Floorservice Onderhoudsolie wordt handmatig of met de boenmachine parket Floorboy XL 300 of Woodboy® éénschijfsmachine aangebracht en ingepoetst om tot een perfect en gelijkmatig eindresultaat te komen. De Floorboy XL 300 voor de consument en de Woodboy® voor de professionele verwerker.

Toelichting naturel, wit en antiek wit

De naturel variant is voor onderhoud en bescherming van alle geoliede parket- en plankenvloeren. Vooral geschikt voor vloeren met donkere tinten. De witte olie is geschikt voor wit geoliede vloeren. Tot slot vormt de variant  Antiek Wit een aanvulling naast de bestaande Onderhoudsolie Naturel en Onderhoudsolie Wit. Dit product is vooral bedoeld voor vloeren die eerst gerookt of vergrijsd zijn, en met een witte olie zijn afgewerkt. Maar de onderhoudsolie kan ook ingezet worden op vloeren met een transparant witte geoliede afwerking.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig met de tags , , , , . Bookmark de permalink.