Houten gevelbekleding geeft uw woonhuis meer waarde

Houten gevelbekleding geeft uw eigen appartement een natuurlijke uitstraling en verhoogt ook de verkoopprijs aanmerkelijk. Een belangrijk soort gevelbekleding is geïmpregneerd hout dat gecoat is met Nautex verf dat uw gevel een extra bescherming geeft tegen zure regen. Deze spuitverf wordt gespoten door middel van deskundige spuitmethodes voor het spuiten van industriële coating. Onze gevelbekleding hout is onderhoudsarm en wordt vaak al in binnen vierentwintig uur aangebracht.
Een recent opgeleverd project van ons is een grote bedrijfshal in Beltrum waarbij wij de gehele buitenkant van een laag coating voorzien hebben. Wanneer u uw woning laat coaten door een professioneel bedrijf dat hierin gespecialiseerd is, zorgt u ervoor dat uw woning in goede conditie blijft.

De waarde van uw woning verhogen door gevelbekleding

Onze werknemers komen met alle genoegen bij u op locatie om de klus ter plaatse te onderzoeken, zodat wij het aantal werkuren kunnen beoordelen. Aan de hand hiervan kunnen wij een prijsopgaaf voor u opstellen. Om u een gedetailleerd beeld te geven van de bekleding voor uw gevel, hebben wij een aantal opgeleverde projecten voor u gefotografeerd. Om die reden leggen wij de verschillende aspecten uit die het plaatsen van een kwalitatief goede gevel impregnatie. Zo zullen wij het oppervlak nooit schilderen voordat het is geschuurd. Wist je dat wij juist niet gebruik maken van een lichte spraytechniek omdat onze werkzaamheden dan vier keer zo lang duren? Wij maken gebruik van een krachtigere spuittechniek.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.