Hulp nodig in ontwikkeling of bewustwording?

Zit u niet lekker in uw vel? Of merkt u dat de communicatie of andere dingen in uw organisatie of tussen uw collega’s niet goed verloopt? En komt u er zelf of samen niet uit? Dan is therapie een goede oplossing. Dit omdat een derde vaak de situatie goed kan bekijken van buiten af en dingen ziet fout gaan die u zelf niet merkt. Geloof het of niet, maar het is een goed idee om een paard te nemen als derde ‘persoon’. Dit kan met workshops met paarden.

Workshops met paarden?

Unicornis is een bedrijf wat workshops met paarden uitvoert. Een paard als coach of therapeut is bijzonder, maar werkt zeer goed. Dit komt omdat een paard een zeer gevoelig dier is en daarnaast heel goed kan laten zien waar het probleem zit. Een paard vangt alle problemen en dergelijke op en laat u deze zien als een spiegel. Zo wordt snel duidelijk waar het probleem ligt en kunnen deze problemen verholpen worden. Een paard zal dan direct laten merken of dit inderdaad een goede oplossing is.

Interesse?

Kom langs voor persoonlijke ontwikkeling, bewustwordingen en veranderen vanuit jouw eigen kracht. Dit is voor groepen of individu’s. Op de website vindt u alle informatie en de contactgegevens voor afspraken en vragen.

 

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Relatie en Familie. Bookmark de permalink.