Industriële Avery Berkel weegschaal

Een Avery Berkel weegschaal is één van de bekende merken weegschalen die in de detailhandel en de industrie gebruikt worden. GePeS heeft jarenlange ervaring als importeur en distributeur van industriële weegschalen in de Benelux en biedt haar klanten een ruim assortiment om uit te kiezen, waaronder pallet-, kraan- en machine weegschalen en specials.

Avery Berkel weegschaal: opslaan van informatie
Door constante ontwikkelingen op het gebied van weegapparatuur is er tegenwoordig steeds meer mogelijk, zo ook met de Avery Berkel weegschaal. Naast het heel nauwkeurig meten van gewicht zijn deze weegschalen ook in staat om specifieke informatie op te slaan, metingen te automatiseren en klantgegevens toe te voegen. GePeS is niet alleen importeur van weegschalen, maar voorziet klanten ook van advies voor de aanschaf van het juiste model. Een Avery Berkel weegschaal kan voor verschillende toepassingen worden gebruikt, zoals de voedingssector, in de handel en in laboratoria. Ook in bouwbedrijven kan professioneel meetapparatuur uitkomst bieden.

Klantgerichte software beschikbaar
GePeS heeft naast een ruim aanbod aan weegschalen, ook de juiste software beschikbaar om de weegschaal zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Deze software wordt in eigen beheer ontwikkeld waardoor er snel geschakeld kan worden bij eventuele storingen. Op deze manier kunnen bedrijven het maximale uit hun Avery Berkel weegschaal halen.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Overig met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.