Informatie over een tatoeage verwijderen

U zit bij LaserCity helemaal goed als u op zoek bent naar laserbehandelingen om tatoeages (tattoo’s) te verwijderen, definitief ontharen of verschillende gezichtsbehandelingen te ondergaan. Onze specialisten beschikken over de beste en meest geavanceerde lasers, zodat uw tattoo veilig en zonder littekens verwijderd wordt. Wij beschikken over onze eigen Nd Q yag laser en hierdoor kunnen wij voor zeer voordelige tarieven uw tatoeage verwijderen. Hierdoor hoeven wij geen lasers te huren van zogenaamde tussenhandelaren en dit merkt u dus in de prijs!

Het verwijderen van een tattoo hoeft tegenwoordig geen probleem meer te zijn. Eerder liet het verwijderen van een tatoeage sporen achter. Met de moderne technieken is dit niet meer het geval en zal uw huid dus niet beschadigd raken.

Uw tatoeage is net onder de bovenste huidlaag geplaatst (de opperhuid). Onze laser zal op een zeer hoog tempo kleine puntjes schieten op uw tatoeage. Na de behandeling zal er een korst ontstaan boven op de tattoo. Een kleine hoeveelheid van de inkt zal zich in deze korst nestelen en het andere gedeelte zal opgenomen worden door het lymfesysteem van uw lichaam. De inkt van de tatoeage zal zich dus via een natuurlijke weg uw lichaam verlaten.

Na ongeveer 1 week zal het resultaat van de behandeling zichtbaar zijn. De hoeveelheid behandelingen die u nodig heeft is verschillend per persoon en per tattoo. We moeten er minimaal 6 tot 8 weken tussen de behandelingen zitten. Uw huid heeft namelijk tijd nodig om te herstellen.

Ook kunnen wij u helpen bij het definitief ontharen. Wij doen dit doormiddel van Intense Pulsed Light (IPL) behandeling. Dit is een ideale en veilige techniek voor definitief ontharen.

Wilt u meer informatie over tatoeage te verwijderen of informatie over definitief ontharen? Neem eens vrijblijvend contact met ons op!

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding met de tags , . Bookmark de permalink.