Infrarood sauna gebruiken bij pijn

infrarood saunavan van ons is het moderne alternatief voor de sauna. We voelen de kracht van infraroodstralen, we voelen een aangename warmte, als donoren van nieuwe energie en vitaliteit. Ontspanning alleen voor ons, in een privé sfeer, het hele jaar door. Wij trachten onze ziel – met een goede infrarood sauna, de nieuwste technologie. Kiezen uit hoogwaardige hutten met de beste, geselecteerde materialen, de uitstekende verwerking en de nieuwste technologische stand van de techniek van de straling.

Alle DailySun ® en HealthMate ® infrarood sauna zijn gemaakt van echte plantages cederhout binnen en buiten. De oppervlakken zijn in onbehandelde en gelakte buitenkant. Het model van InfraSun ®-serie is ook binnen gemaakt van cederhout.

Cederhout is het ideaal materiaal voor infrarood cabine door zijn kiem-afstotend effect. Door de gecontroleerde plantages, we bijdragen tot de bescherming van het milieu en hechten veel belang aan het gebruik van compatibele materialen. Dus alleen niet-toxisch materiaal worden gebruikt in onze kwaliteit hutten.

Nieuw in het assortiment hebben we drie modellen in het bereik van VidroLine ®. Deze zijn uitgerust naast haar bekroonde technologie ook hun moderne look.

Sauna Armstark biedt twee exclusieve modellen in de infra-rood sauna combinatie cabine bereik. Beste, geselecteerde materialen, uitstekend verwerkt en op de meest recente technologische stand van de techniek van straling. De infrarood sauna’s hebben hoge kwaliteit infrarood in de A-, B- en C-gebied, alsmede een eigen kachel.

De infrarood sauna’s gecombineerd lounge en combi-vital combineren alle voordelen van een Finse sauna en een infrarood cabine met diepe warmte in één eenheid.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.