Infrarood sauna goed voor de gewrichten

Ratingen. Josef Ackers is de Infrarood sauna goed voor de gewrichten waarschijnlijk oudste sauna bezoekers van de Lintorfer alle weer bad – en samen met zijn vrouw van op hetzelfde moment ook een van de meest infrarood sauna loyale. Sinds de opening van de Lintorfer alle weer bad in het jaar 2006, de echtgenoten van Acker bezoek regelmatig elke vrijdag waar de sauna – en gedurende de dag.

“Dit is onze dag in de week”, legt uit Acker “het infrarood sauna saunalandschap is zo divers dat u gedurende de dag kunt ontspannen.”
De groep van Acker komen meestal, met maximaal 15 personen in de sauna. Gedeeltelijk bekend voor decennia – zijn twee derde “mensen uit de buurt, vrienden en familieleden zijn.” over 70. En toen zijn 91ste verjaardag infrarood sauna onlangs op een vrijdag viel, was er geen vraag waar wordt gevierd. “Mijn vrouw heeft besteld een paar canapeetjes en champagne in de alle weer-pool. Vervolgens werd gevierd.”
Sinds meer dan 40 jaar van reguliere sauna infrarood sauna sessies of hij net zweet uit alle ziekten in de sauna, wist hij niet. Dit was reeds mogelijk. “De sauna is misschien mijn levensader,” gemeld Acker. Voor meer dan 40 jaar behoren reguliere sauna’s tot zijn dagelijks leven.
Een dag in de sauna gaat voor de infrarood sauna de meeste ouderen perfect en is goed voor de gewrichten.

 

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.