Infrarood sauna thuis gebruiken

Welke temperatuur instelling moet worden geselecteerd?
De ideale cabine temperatuur is 35-50 ° C, maar ook al boven 30 ° C, de infrarood sauna kan worden gebruikt. Dit lijkt misschien weinig in vergelijking met de sauna waar interieur temperaturen tot 95 ° c kunnen heersen. In de infrarood sauna, echter geen hete lucht brengt het lichaam te zweten, maar infrarood stralen doordringen in de huid en maken diepe warmte van binnen naar buiten, de temperaturen in de infra-rood sauna verblijf aangenaam getolereerd. De temperatuur kan individueel worden geselecteerd en altijd het persoonlijk zo aangenaam als ze voelen.

Wat is de man/vrouw in het infrarood sauna?
Het lichaam moet als textiel gratis tijdens een sessie in de infrarood sauna, zodat de infrarood stralen kunnen rechtstreeks op de huid en breed oppervlak diepe warmte produceren. Of in de Eva – of slecht kostuum een kwestie van persoonlijke smaak en elke gebruiker is. In ieder geval is een handdoek Stoelhoes te gebruiken ter bescherming van het bos van lichaam weld.

Waarom zweet is niet zoals in de sauna infrarood sauna?
Die de infrarood sauna voor de eerste keer bezocht, of heeft al ervaring met sauna’s, vaak ervaren dat zweet tijdens de eerste infrarood toepassingen lager is. Dit leidt veel gebruikers tot de irritatie en doet de vraag rijzen: “Ik ben niet echt zweten en waar komt het effect?” Sommige lichaam moet werken zich in het zweet alleen “leren”. Bij het eerste bezoek, kan het zijn dat ze nog niet zo sterk zweet. Hoe vaker bezoekt u de infra-rood sauna, efficiënter en duurzamer het effect van infrarood warmte, die leidt een hele reeks positieve fysische processen tot geëvolueerd.

 

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.