iPhone 4s scherm reparatie

iPhone 4s scherm reparatie bij De Telefoon Reparatie Winkel

De Telefoon Reparatie Winkel houd zich al jaren bezig met het repareren van iPhone 4s schermen. Onze monteurs zijn ervaren en allen hebben de juiste certificaten. Doordat wij tot één van de goedkoopste reparatiecentrums horen en ook nog eens een zeer nette service verlenen hebben wij al ontzettend veel tevreden klanten in zowel Nederland als België. Wij herstellen uw iPhone 4s scherm terwijl u met ons mee kunt kijken. Dit ziet u verder nergens! De Telefoon Reparatie Winkel is de eerste en enige die dit zijn klanten bied.

Wij herstellen uw iPhone 4s scherm het goedkoopst

Omdat wij 3 reparatiebedrijven hebben kopen wij onze onderdelen in grote getallen in. Hierdoor krijgen wij een extra korting die wij weer doorgeven aan onze klanten met een iPhone 4s reparatie. Ook hebben wij geen dure winkelpanden en besteden wij geen grote bedragen aan reclame. Wij hebben een prima service en profiteren van de gigantische mond tot mond reclame van onze klanten. Als service bieden wij: Meekijken tijdens de reparatie indien mogelijk – 3 maanden garantie – De goedkoopste met originele onderdelen – opstuur service reparatie binnen 72 uur retour.

De Telefoon Reparatie Winkel inschakelen

U mag bij onze reparatiecentrums altijd vrijblijvend binnen lopen om uw iPhone 4s direct te laten herstellen. Het is ook mogelijk om langs te komen om u te laten inlichten over de reparatie mogelijkheden. Bellen of berichten mag natuurlijk ook. Ons reparatie-team staat 7 dagen per week voor u klaar via 0032497639717 om uw iPhone 4s scherm te repareren.

Contact
De Telefoon Reparatie Winkel
Turnhoutse Baan 308/310
2140BE Antwerpen
0497 63 97 17
info@detelefoonreparatiewinkel.nl

Dit bericht is geplaatst in Computers en Internet, Mobiel en Telecom. Bookmark de permalink.