Jongleershow toegankelijk voor iedereen

Een jongleershow wordt door CircusKunst voor iedereen toegankelijk gemaakt. Iedereen die geïnteresseerd is in een dergelijke show, kan deze komen zien. Dit blijkt ook uit de locaties waar de jongleur al een jongleershow heeft gegeven. Dit heeft hij al gedaan bij DAF, Heineken, Schiphol en nog veel meer. De jongleur treedt regelmatig op bij winkelcentra, beurzen, bedrijfsfeesten, maar is ook te vinden op straattheaterfestivals en wijkfeesten. Door de flexibele inzetbaarheid is een jongleershow voor iedereen toegankelijk, ongeacht leeftijd en woonplaats. Een geweldige show is dus gegarandeerd.

Jongleershow wordt afgestemd op de bezoekers
Wat uniek is aan een jongleershow van CircusKunst, is dat deze afgestemd kan worden op de bezoekers. Deze organisatie zit middenin de maatschappij en ontwikkelt dan ook activiteiten die direct aansluiten op de vragen die in de hedendaagse maatschappij leven. Als mensen zelf graag willen leren jongleren, dan biedt CircusKunst zelf diverse cursussen aan. Voor elk evenement kan dus een unieke jongleershow worden neergezet.

Entertainment met het hart
CircusKunst heeft zich geprofileerd als een circus met een hart. Het is sociaal en maatschappelijk actief en zorgt voor een brede toegankelijkheid. Het is dan ook niet vreemd dat de jongleershow zo populair is. Acts kunnen op maat worden georganiseerd, zodat het bij elk type feest of evenement past. Het is ook nog eens eenvoudig om een show te boeken.

Dit bericht is geplaatst in Maatschappij, Opleiding en Educatie met de tags , , , , . Bookmark de permalink.