Laat uw defecte poorten zo snel mogelijk maken

Bent u op zoek naar een herstelspecialist van defecte poorten? Dan bent u bij ROMASS aan het juiste adres. Wij hebben een ruime ervaring met het maken van elke type poort dat defect is, zoals garagepoorten, industriepoorten, kantelpoorten, etc. Door snel contact met ons op te nemen om uw poorten te laten maken voorkomt u vervelende situaties. Situaties die wij vaak zien voorkomen zijn dat de toegangsweg geblokkeerd is, omdat de poort defect is en niet meer open of dicht gaat. Om zo iets te voorkomen is het essentieel dat u uw poorten zo snel mogelijk laat maken. Door de uitgebreide netwerk van techniekers, waar ROMASS over beschikt, kunt u snel uw defecte poorten laten maken door een van onze professionele techniekers. ROMASS is werkzaam in heel Belgiƫ en heeft altijd een technieker in de buurt om zo snel mogelijk uw poort te laten maken.

Poorten maken

Een poort kan defect gaan doordat het slecht of niet onderhouden is en frequent gebruik van de poort. Als een poort slecht onderhouden is en frequent gebruikt wordt, dan kan er slijtage ontstaan aan de onderdelen van de poort. Slijtage kan ervoor zorgen dat een poort niet meer naar behoren functioneert en zelfs kapot kan gaan. U kunt hier denken aan een defecte motor, kapotte kabel, looprol uit de geleider, gebroken veer of een ontwrichte deur.

Wat kunt u zelf doen om zulke vervelende situaties te voorkomen? Wij hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet die u kunt gebruiken om de kans op slijtage en een defecte poort te verkleinen.

  • Vet de rubberafdichtingen licht in met vaseline om scheuren te voorkomen
  • Verwijder vuil en afval van de deur en de ruimte erom heen.
  • Het smeren van de loopvlakken van de rails, lagers van de looprollen en assen van de looprollen
  • De onderdelen van de poort controleren of schade, slijtage of roest
  • Bescherm de panelen met autoshampoo
  • Controleren van de zijafdichting op schade slijtage of krimp
  • Maak de panelen schoon om te voorkomen dat er vuil tussen de onderdelen komt

De bovenstaande tips kunt u een aantal keren per jaar uitvoeren om de kans op slijtage te voorkomen en de levensduur van uw poort te verhogen. Als u merkt tijdens het uitvoeren van een van deze tips dat er onderdelen aan het slijten zijn of niet zo goed meer functioneren, is het belangrijk dat u gelijk contact opneemt met een technieker om verdere schade te voorkomen of gevaarlijke situaties. Onze techniekers staan 24/7 voor u klaar om uw poorten te maken. Daarnaast beschikken ze over een servicebus met alle benodigde reserveonderdelen van alle soorten poorten. Hierdoor wordt 95% van de interventies direct op locatie opgelost.

Afspraak maken voor uw poorten

Wilt u uw poorten laten maken door een van onze erkende techniekers? U kunt via onze website eenvoudig uw interventie aanvragen. Hier vindt u een online formulier die ingevuld moet worden met uw gegevens om de aanvraag in te dienen. Nadat de aanvraag ingediend is en wij hebben het ontvangen, wordt u er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen om een afspraak in te plannen van de interventie. Via de mail ontvangt u een bevestiging met uw afspraaknummer. Wilt u liever een afspraak maken via de telefoon in plaats van online? U kunt ons bereiken op het nummer 078/484996.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.