Leerzaam speelgoed voor meisjes

Voor kleine kinderen moet speelgoed niet alleen ontspannend werken, het mag ook gerust leerzaam zijn. Zeker met het speelgoed van tegenwoordig zijn voldoende mogelijkheden om uw kind te helpen in de ontwikkeling, zowel mentaal als sociaal. Welk speelgoed is daarvoor goed te gebruiken?

Evenals jongens hebben ook meisjes behoefte aan speelgoed waarmee ze zichzelf kunnen vermaken, en waarvan ze nieuwe dingen leren. Dat kunnen dingen zijn zoals rekenen, taal of andere mentale leermomenten – maar ook het sociale aspect is natuurlijk erg belangrijk: door te spelen met andere kinderen kunnen ze zichzelf ontwikkelen en dat maakt het spelen nog leuker.

Houten speelgoed 

Een voorbeeld van leerzame middelen is houten speelgoed. Doordat dit speelgoed vaak is opgezet om de kinderen een bepaalde uitdaging te bieden, is dit erg leerzaam. Zo kan het speelgoed in en uit elkaar worden gehaald, en kunnen de kinderen samen spelen om de sociale ontwikkeling te bevorderen.

Voor meisjes

Er is veel speelgoed voor jongens, maar ook voor meisjes zijn er voldoende mogelijkheden. Zo is er in ons assortiment een houten keukentje, waar meisjes samen in kunnen spelen om daarvan te leren en meer met elkaar leren doen: samenwerken is natuurlijk een belangrijk onderdeel van sociaal leren.

Met dit speelgoed voor meisjes kunt u dus niet alleen een leuk cadeau geven, maar ook nog eentje die leerzaam is én goed voor de ontwikkeling!

Over Tojs.nl

Bij Tojs.nl bent u aan het juiste (internet)adres om uw houten speelgoed goedkoop en eenvoudig online te kopen. Ons ruime assortiment met houten loopfietsen, houten treinen en houten keukentjes van bekende merken als BigJigs, I’m Toy, Kapla en New Classic Toys.

Dit bericht is geplaatst in Sport en Spel. Bookmark de permalink.