Lekker op vakantie in eigen land

De prachtige Veluwe ontdekken deze zomer? Samen met het hele gezin op pad? Bezoek dan de Camping bij de Veluwe namelijk de Marshoeve. Een camping voor het hele gezin. Waar voor iedereen iets te beleven is en u heerlijk kunt uitrusten. Want dat is toch waar een vakantie voor is bedoeld.

Weer echt tijd voor elkaar maken en samen een unieke vakantie beleven: dat kan bij Camping de Marshoeve. U krijgt er een warm welkom en ze staan voor u klaar om u een heerlijke vakantie te laten beleven. Iedereen is welkom: zelfs de hond. Voor hen is er een speciaal hondentoilet waar ze hun behoefte kunnen doen, zonder dat de andere gasten er last van hebben.

Er is genoeg te beleven

Lekker eten kan ook op de camping in het restaurant. Ze bieden ruime plaatsen en voor de kinderen is er een professioneel animatieteam. Zij staan klaar om uw kinderen een plezierige vakantie te geven! Maar er is meer: de kinderen kunnen uitgebreid spelen op het grote speelveld met speeltuin. En in de omgeving zijn er talrijke dingen te doen: u kunt met zijn allen natuurlijk naar de Veluwe. Maar ook Burgers Zoo zit in de buurt, een van de mooiste dierentuinen van Nederland!

Benieuwd? Bezoek  deze camping bij Beekbergen. U kunt van te voren alvast online reserveren!

Dit bericht is geplaatst in Reizen en Vakantie, Relatie en Familie. Bookmark de permalink.