Limousine huren – 7 stappen die je niet overslaat

Het contract. Als je je akkoord hebt gegeven dan moet je meestal een contract ondertekenen. Ga na of het contract alle essentiƫle details bevat, zoals het tijdstip van vertrek, het type limousine dat je hebt gekozen, het aantal personen, het tarief en eventuele extra kosten.

Voorschot. Dikwijls moet je een voorschot storten bij reservatie. Vraag naar de voorwaarden: hoeveel bedraagt het voorschot en wordt het terugbetaald in geval van annulatie.

Lees zorgvuldig de annulatievoorwaarden. De meeste limo services hebben strikte voorwaarden, dus weet zeker of je kan annuleren en welke de deadline is.

Vraag naar referenties. Kies je een wedding planner voor je huwelijk dan hebben deze mensen meestal wel enkele maatschappijen waar ze regelmatig beroep op doen. Dat geeft je dan meteen een goed gevoel want je kan ervan uitgaan dat je die mensen kan vertrouwen.

Geef de chauffeur de reisroute vooraf. En geef elke wijziging onmiddellijk door.

Indien een fooi niet in de prijs begrepen is, zorg er dan voor dat je een extraatje voorziet voor de chauffeur. Je kiest uiteraard zelf wat je geeft en wanneer je dat doet.

Kies niet voor een bepaalde limousine omdat het de goedkoopste optie is. Een goede deal is leuk, maar je moet wel zeker zijn van een goede service. Goedkoop een limousine huren en dan een beroerde service in de plaats krijgen, dat wil je niet bij een speciale gelegenheid.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.