Loopbaanbegeleiding, op zoek naar je nieuwe baan


Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding is voor mensen die zich in hun carrière voor een vraagstuk staan en die zich willen ontwikkelen. Loopbaanbegeleiding is voor mensen die verkennen wat de banenmarkt voor kansen biedt en die uit hun carrière willen halen wat er haalbaar is.

Toe aan een nieuwe loopbaan

Die uitdagingen mogen komen uit aanpassingen in je huidige werksituatie. Die veranderingen kunnen uiteenlopen van ´ik wil dit helemaal niet doen´ tot ´ik ben uitgekeken´. Of je vraagt je af of jij deze veranderingen wel zo goed vind. Misschien heb je het gevoel dat je toe bent aan een nieuwe loopbaan, maar je weet niet goed waar je het beste kunt beginnen, wat je kunt doen of waar je heen wilt. Een veranderde situatie op je werk kan ook een uitdaging vormen. Je hebt bijvoorbeeld te horen gekregen de laan uit gestuurd wordt en moet weer opnieuw beginnen. Het kan ook zijn dat je al tijden niet meer hebt gewerkt en dat je graag weer beginnen wilt.

Als je meer ruimte nodig hebt dan is het belangrijk om naar jezelf te kijken en de vragen te beantwoorden die daarbij opkomen. Een goede loopbaancoach kan je met de juiste achtergrond en ervaring helpen om te ondervinden waar jouw opties liggen en hoe je in je loopbaan daar terecht komt waar jij je goed zult voelen

Loopbaanbegeleiding is een traject waarin je gaat leren door middel van persoonlijke coaching wat voor jou je werk de moeite waard maakt en waar jij jouw voldoening uit haalt. Met een goede coach verloopt dit traject effectief zodat je al snel een verhelderende inzicht hebt waar je ook echt iets mee kunt.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Overig met de tags . Bookmark de permalink.