Man krijgt boete van 1 Miljoen dollar voor te hard rijden

Boetes worden elke jaar duurder, in 2012 zijn de boete bedragen in het algemeen met 15% gestegen. Er worden nu zelfs 6 euro administratie kosten in rekening gebracht. Zal het in 2013 weer stijgen, zo ja met hoeveel? Wanneer zal het stoppen met stijgen.

U heeft zich verslapen, u moet zich nu haasten en snel de kinderen op school achterlaten. Ontbijt en koffie overslaan in de hoop om toch op tijd op werk te komen omdat het uw laatste waarschuwing is geweest, als u nog een keer te laat komt staat uw baan op het spel. U gaat dus snel naar uw werk en trapt behoorlijk door op de snelweg, tot dat er zwaailampen achter u verschijnen met het een bord “stop politie”. Dat wordt weer een dikke boete, en waarschijnlijk ook uw ontslag. Een veel voorkomend verhaal, maar wat kost nou eigenlijk zo’n akkerfietje?

overzicht boete bedragen

Kenteken onleesbaar € 120
Verlopen/onleesbaar rijbewijs € 85
Niet meewerken aan alcohol ademtest € 220
Slecht zicht vooruit € 180
Slecht zicht door de achter- en/of zijruiten € 120
Slecht zicht door alle ruiten € 220
Links rijden op snelweg € 120
Links rijden op andere weg dan auto(snel)weg € 220
Geen voorrang geven € 220
Geen richting aangeven € 85
Foutief parkeren € 85
Parkeren op gehandicapte plaats € 340
Bumperkleven € 240
Rechts inhalen € 220
Geen voorrang geven € 220
Door rood rijden € 220
Over de vluchtstrook op de snelweg rijden € 340
Onnodig lawaai maken met motorvoertuig / bromfiets € 340
Gordel niet om hebben € 120
Bellen achter het stuur € 220
Inhalen bij doorgetrokken streep € 120

Je auto verkopen om te besparen op boetes

In Zweden heeft een 37 jarige man een boete gekregen van 1 miljoen dollar, de man reedt ruim 300 km/uur in een Mercedez Benz. Hij had meer dan 500 meter nodig om tot stilstand te komen gaf de politie agent aan. De man beweerde bij de arrestatie dat zijn snelheid meter defect was.  Uiteindelijk heeft de man een boete gekregen van 1 miljoen dollar omdat er in Zweden geen vaste boetes zijn. InZweden zijn deze afhankelijk van de overtreding en de inkomen van de overtreder. Wilt u uw auto verkopen om boetes te ontwijken? U kunt tegenwoordig meeste afstanden overbruggen door met de trein, de bus of fiets te gaan. Een auto kopen is niet echt noodzakelijk omdat het openbaar vervoer niet alleen betrouwbaar is maar ook voordelig en efficient. U kunt uw auto snel verkopen op de auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl. Het aanmelden op de site is gratis en u ontvangt gegarandeerd binnen 48 uur een bod van een autoinkoper. Op deze manier hoeft u geen dure boetes meer te vrezen.

Dit bericht is geplaatst in Financien, Maatschappij, Overig met de tags , , . Bookmark de permalink.