Meer produceren met CNC machines

In de fabrieken van tegenwoordig zijn er steeds minder vaste werknemers te vinden. Er vallen steeds meer ontslagen, en dit allemaal door de komst van de CNC machines. Een CNC machine is een computergestuurde machine die voor het gebruik ingesteld kan worden. Het werk gebeurd met de machine vele malen sneller, en maakt in tegenstelling tot het menselijke hand geen fouten. Je werkt dus een stuk effici├źnter en bovendien is een CNC machine ook stukken sneller.

Mijn onderneming

Al een kleine 100 jaar hebben wij een familiebedrijf waar wij veel gebruik maken van freeswerk. Echter deden we dit jaren geleden nog met de hand, en konden wij maar een kleine 100 meubelstukken per dag produceren en hadden wij hiervoor 20 werknemers in dienst. Hedendaags hebben wij vele werknemers vervangen voor machines, en gebeurd het freeswerk hedendaags met de CNC Milling. Het werk gebeurd nu veel sneller, en dat terwijl wij nu minder werknemers in dienst hebben. Onze productie is nu vijf keer zoveel, in tegenstelling tot een aantal jaren geleden. Ons bedrijf zit dan ook in een enorme groei.

Wil ook jij een CNC machine aanschaffen en wil jij sneller productie leveren? Dan is de CNC Turning echt iets voor jou! Kijk op de website van de specialist voor meer informatie over deze computergestuurde machines.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Maatschappij. Bookmark de permalink.