Michaelis overhemden in Nederland

Michaelis overhemden, hemden gemaakt in de meest verfijnde Italiaanse traditie. De opmaak van de basis overhemden van deze fabrikant zijn al sinds 1934 ongewijzigd gebleven. Of je nu een klassiek overhemd van Michaelis wilt of een model uit het laatste nieuwe seizoen, overhemden.com heeft een uitgebreide selectie Michaelis overhemden. Mooie ontwerpen, gemaakt door de beste wevers en geproduceerd in bekende ateliers.

Michaelis overhemden

Michaelis overhemden

Een uitgebreide en diverse collectie overhemden en accessoires
Wat betreft de boorden heb je in de Michaelis overhemden collectie over het algemeen de keuze uit vier modellen. Button-down kragen voor vrijetijdshemden, Cutaway, Kent of een moderne Widespread voor andere gelegenheden. Overhemden van Michaelis zijn geschikt voor mannen met elke lichaamsbouw. Ze zijn een zogenaamde slim fit, licht getailleerd, waardoor ze een stijlvolle en scherpe look opleveren en toch steeds comfortabel passen.

Naast de traditionele basis overhemden van Michaelis die nog steeds beschikbaar zijn komt de kledingfabrikant ook elk seizoen met een heel wat vernieuwingen en aanvullingen. Kleurrijke patronen of ontwerpen zijn he handelsmerk van de Italiaanse meesters. Je vindt hier dus niet enkel effen overhemden maar ook strepen, ruiten, bloemen, grafische prints en allerlei moderne patronen.

Michaelis: een familiebedrijf met bijna 100 jaar traditie
Sinds Heinz Michaelis zijn kleermakersbedrijf in 1934 oprichtte is Michaelis altijd in familiebezit gebleven. De visie van Heinz blijft tot op heden ook duidelijk zichtbaar in de collectie van het merk. Een hoge kwaliteit bereiken door uiterste zorg en aandacht te besteden aan alle stappen in het productieproces, dat is steeds het motto van Michaelis geweest. Bij Michaelis geen toevallige keuzes, alles is tot in details overwogen, vanaf de stoffen die gebruikt worden tot de uiteindelijke steken.

Modieuze mannen, overhemden en gadgets

Modieuze mannen, overhemden en gadgets

Drie generaties gingen voorbij maar sinds de oprichting van het bedrijf tot vandaag stralen de Michaelis overhemden de oorspronkelijke verfijning en kwaliteit uit. Nieuwe technieken in het productieproces worden nooit ingevoerd zonder de vaste waarden uit het verleden uit het oog te verliezen.  Je moet ons niet zomaar geloven trouwens. Ook onafhankelijke experts vinden dat Michaelis goede overhemden maakt.

Michaelis: strijkvrije overhemden helpen je tijd besparen
Met de overhemden van Michaelis kan je hier veel tijd of geld mee besparen. Dankzij hun unieke structuur blijven meeste Michaelis overhemden strijkvrij als je ze nat te drogen hangt. Bijzonder handig dus voor de mannen met een druk leven die huishoudelijke klusjes tot een minimum willen beperken. Heb je al eens berekend hoeveel uren je elke week verliest aan het strijken van kleding? Zelfs als je het niet zelf moet doen blijft het een vervelend klusje.

Michaelis accessoires: een stijlvolle aanvulling op je garderobe
Wil je je garderobe aanvullen met een paar stijlvolle accessoires? Dan heeft Michaelis ongetwijfeld iets naar keuze. Van zijden dassen over stijlvolle leren riemen en prachtige manchetknopen tot wollen sokken en nog veel meer. Neem een kijkje tussen de accessoires in onze online winkel en maak je keuze. Mocht je graag een paar stijltips met mode-advies van ons ontvangen dan zijn we er om je te adviseren. Klik op de link onderaan, we helpen je graag!

Michaelis: ethisch verantwoorde mode
Alle producten van Michaelis worden net zoals de Michaelis overhemden gemaakt onder strenge controle. Tijdens de hele productieketen moeten de fabrikanten zich houden aan Europese standaarden (REACH). Michaelis producten zijn dan ook gegarandeerd vrij van schadelijke chemische stoffen. De werkomstandigheden in de ateliers van Michaelis worden nagekeken door het ethische keurmerk BSCI (Business Social Compliancy Initiative).

Bron: Heren overhemden

Dit bericht is geplaatst in Mode en Kleding, Overig. Bookmark de permalink.