Moeten overheaddeuren gekeurd worden?

Wanneer een overheaddeur niet goed functioneert kan het gebruik daarvan erg riskant zijn voor de werkomgeving van het personeel van uw bedrijf.  Jaarlijks komen ongelukken met overheaddeuren voor, wat  leidt tot aansprakelijkheid, hoge kosten en in uiterste gevallen tot sluiting van uw bedrijf. Om de veiligheid van de werknemers te waarborgen, dienen de overheaddeuren jaarlijks onderhouden en gekeurd te worden.

Het keuren van overheaddeuren is wettelijk verplicht

Niet alleen is het belangrijk dat de veiligheid van uw werknemers gewaarborgd wordt. Ook moeten je overheaddeuren voldoen aan de wettelijke eisen. De norm NEN-EN 14341+A2 en CE-markering bepaalt dat het wettelijk verplicht is om overheaddeuren te laten onderhouden en keuren door VCA-gecertificeerde monteurs.

VCA-gevertificeerde monteurs

ROMASS Business beschikt over VCA-gecertificeerde monteurs. VCA-certificatie is bedoeld om bedrijven veiliger te laten werken. Daarnaast worden onze monteurs regelmatig bijgeschoold, waardoor zij reparaties, onderhoudsbeurten en keuringen vakkundig kunnen uitvoeren.

ROMASS Business kan uw diverse varianten serviceovereenkomsten aanbieden, waarbij de geplande keuringen en onderhoud worden afgestemd op de behoeftes van uw bedrijf. Met de onderhoudscontracten van ROMASS Business ontvangt u jaarlijks de verplichte onderhoudsbeurten en keuringen, waardoor de veiligheid van de werknemers wordt gewaarborgd en de kosten van de onderhoudsbeurten worden beperkt.

Meer informatie over onze service kunt u terug vinden op onze site.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.