Motiveer je medewerkers

Als ondernemer zijnde wil je natuurlijk het maximale halen uit jouw eigen werknemers. Jij wilt als ondernemer dat al jouw teamleden volledig gemotiveerd zijn, en je kunt je dan ook erg boos maken zodra dit niet het geval is. Zodra al jouw werknemers maximaal gemotiveerd zijn, kun jij pas het maximale halen uit het werk. Echter begint het motiveren van het personeel allemaal bij jouzelf. Want hoe kan personeel gemotiveerd zijn, als de baas dat niet eens is? Medewerkers motiveren begint dus altijd helemaal bij jezelf!

Goed voor de dag komen

Als ondernemer moet je altijd goed voor de dag komen. Op deze manier straal jij zelfvertrouwen over naar jouw werknemers, wat weer een vertrouwen zal creƫren op de werkvloer. Zodra een ondernemer een slechte dag heeft, en met een boos hoofd op het kantoor is, dan zal dit gelijk overslaan op de rest van de werknemers. Het is dus zaak dat jij als ondernemer altijd vertrouwen uitstraalt richting het personeel. Ook als jij een slechte dag hebt, zal je dit dus moeten doen. Een pokerface is hierbij de beste optie, zolang jij namelijk maar straalt.

Wil jij meer informatie over het motiveren van jouw werknemers, of heb jij vragen hierover? Neem dan contact op met Business Wakeup Call!

 

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Overig. Bookmark de permalink.