Multifunctioneel hoesje verbetert je iPhone

iPhone hoesjes is een bijzondere markt geworden. Bedrijven zijn druk bezig cases te ontwerpen die het leven met een mobiel er een stuk makkelijker op maken. Ook zijn de iPhone hoesjes vaak bedoeld ter verfraaiing. Of de cases daadwerkelijk een verbetering zijn voor je iPhone valt soms te betwijfelen. En of ze je mobiel inderdaad mooier maken is ook een discussiepunt. Maar niet bij de Magic Case.

Magic case

De bedoeling van een iPhone-case is vaak een toevoeging van een extra functie. In eerste instantie natuurlijk het beschermen van je mobiel en iPhone onderdelen tegen vallen, krassen en andere beschadigingen. Sommige hoesjes zorgen ervoor dat je mobiel rechtop kan staan door middel van een standaard. Andere cases zijn puur ter verfraaiing van je mobiel. De Magic case gaat verder dan dit alles. Het is een multifunctioneel hoesje met tal van functies. De functies zijn handig voor in het dagelijks gebruik en voegen daadwerkelijk iets toe.

Functies

De Magic case heeft tal van functies. Het beschermt je telefoon, zoals alle andere hoesjes. De haak aan de achterkant zorgt ervoor dat je mobiel verticaal kan staan. Tevens dient de haak als ophang mechanisme. Maar de haak kan meer. Je kunt er flessen mee open maken en geld of bankpassen achter bewaren.
De voorkant van de cover heeft nog meer functies. Er zit een magneet in, zodat je de iPhone aan bijvoorbeeld een koelkast kan plakken. De cover kan opgerold worden, waardoor het een standaard wordt. Zo kan je te telefoon horizontaal laten staan. De telefoon gaat automatisch van slaapstand af wanneer je de cover oprolt. Verder zorgt het hoesje ervoor dat straling geblokkeerd wordt, maar tegelijkertijd versterkt het je ontvangst. De twee gaten in de flap aan de voorkant zijn ervoor bedoeld dat je de tijd kan zien en een gesprek aan kan nemen zonder het hoesje open te moeten rollen.

Bestellen

De vele functies staan voorop bij de Magic Case. Dit leidt ertoe dat het design van hoesje behoorlijk log is. Vind je dat niet belangrijk en wil je de case bestellen? Dit kan op de site Indiegogo voor 26 dollar. Wanneer de maker 50.000 dollar ontvangen heeft, zal het hoesje daadwerkelijk in productie gaan. Hier heeft hij nog een maand de tijd voor. Tot die tijd wordt er niets van je rekening af geschreven.

Dit bericht is geplaatst in Mobiel en Telecom, Overig met de tags , . Bookmark de permalink.