Nieuwe industriële vloeren en kunststofvloeren voor bedrijven

GAME Kunststofvloeren heeft nieuwe industriële vloeren en kunststofvloeren voor bedrijven. Zo beschikken we over de nieuwe metallook gietvloer. Dit is een naadloze gietvloer. Het heeft de schittering en fascinatie van metaal. Daarnaast heeft het de zuiverheid van zilver en goud en de reflectie van koper en aluminium. Het heeft een scherpe schittering. Dit biedt een nuance in de kleurintensiteit. De metallook industriële vloeren zijn ook beschikbaar in klassieke en moderne uitstraling. Bovendien heeft GAME Kunststofvloeren deze vloer in 10 kleuren in het assortiment en met diverse afwerklagen, waaronder ultramat, glans en piano hoogglans.

Toepassingen metallook gietvloer
GAME Kunststofvloeren heeft diverse industriële vloeren en kunststofvloeren voor bedrijven die geschikt zijn voor diverse toepassingen. Dit geldt ook voor de nieuwe metallook gietvloer. Zo worden zo toegepast in winkels, productieruimten, showrooms, laboratoria, horecakeukens, evenementenhallen, gangen, ziekenhuizen en op nog veel meer plaatsen. Op deze plekken wordt er intensief gebruik gemaakt van de vloer. Voor deze industriële vloeren is dat echter geen probleem. De kunststofvloeren voor bedrijven blijven hun mooie uitstraling behouden.

Onderhoudsvriendelijke vloeren
De industriële vloeren en kunststofvloeren voor bedrijven van GAME Kunststofvloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Ze zijn ook zeer slijtvast en duurzaam. Ze zijn bestendig tegen chemicaliën en hebben een uitstekende vloeistofdichtheid. Juist deze kenmerken zorgen ervoor dat deze vloeren zeer geschikt zijn voor industriële toepassingen.

Lees meer op: https://www.game-kunststofvloeren.nl/

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.