Nieuwe kapschuur in uw tuin?

Een van onze kapconstructies heeft bepaalde krachtige kenmerken en zijn de afgelopen weken erg veel gebouwd. Elke houten kapschuur is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor details zoals snelheid en mooie ontwerpen heel erg belangrijk zijn. In de omgeving van Neede zijn er de laatste tijd houten bouwwerken gebouwd waarbij gelet wordt op de duurzaamheid en wat waarschijnlijk ook bij u past.

Kapschuur op maat

Mocht u nog geen idee hebben wat u wilt dan leggen wij u graag onze ideeën voor waarbij u zeker weet dat u geheel op de hoogte bent een frame van eikenhout! Keepverbindingen en overgeschoven slisverbindingen worden gebruikt voor houtbouw en houtskeletbouw. Andere bouwbedrijven weten dat eiken verbindingen heel precies worden gerealiseerd en dat deze origineel zijn. Eiken en Douglas gebinten hebben de gewenste alternatieven met een representatieve uitstraling. Voorafgaand er gebouwd wordt weet iedere opdrachtgever wat er bij ons mogelijk is en maken wij een offerte op voor een mooie en authentieke schilddak constructie welke ons team straks bij onze klant installeren.

Nieuwe kapschuur nodig?

Een houten kapschuur is één van de dingen die wij vaak maken naast dat houten veranda’s ook gemakkelijk te verwezenlijken zijn. Toch ligt onze doelstelling bij zakelijke bouwprojecten en helaas geen kleinere terrasoverkappingen. Wilt u deze toch hebben dan raden wij een bedrijf aan dat wij kennen. Enkele nieuwe houten kapschuur bezichtigen? Kom gerust eens langs.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.