onderhoud deuren

Professioneel onderhoud aan deuren bij ROMASS Business

Door uw deuren regelmatig professioneel te laten onderhoud, waarborgt u uw bedrijfsprocessen. Bij ROMASS Business bent u aan het juiste adres, omdat ROMASS Business al meer dan 20 jaar vakspecialist is, het volgens de wettelijke richtlijnen gaat, jaarlijks meer dan duizend deuren onderhoud en het is voor alle types en merken deuren.

ROMASS Business biedt verschillende onderhoudsprogramma’s voor onderhoud aan deuren. Hierbij worden de geplande onderhoudsbezoeken altijd afgestemd op de behoeftes van je bedrijf. Afhankelijk van de huidigde conditie, leeftijd, gebruiksomgeving en gebruiksintensiteit van uw deuren kiest u welk programma het beste bij u past. Dit doet ROMASS Business voor alle types en merken deuren.

VCA gecertificeerde monteurs

Al onze monteurs worden regelmatig bijgeschoold en beschikken over de benodigde certificaten. Hierdoor bent u verzekerd dat onze monteurs het onderhoud aan uw deuren ook vakkundig uitvoeren en uw deuren in goede staat zijn. De monteurs zijn ook uitstekend uitgerust. Zo beschikken onze monteurs over verreweg de meeste gereedschappen en reserveonderdelen die in hun servicebus liggen. Hierdoor kan er op elk moment onderhoud aan uw deuren worden gepleegd. Daarnaast bent u ook verplicht om uw deuren minimaal één keer per jaar te laten onderhouden door een gecertificeerde professional. Dit staat allemaal in de normering NEN-EN 14341+A2, ARBO wetgeving 13.3 en in de CE-markering.

Voor verdere informatie over onderhoud aan deuren kunt u terecht op de website van ROMASS Business.

In welke regio is ROMASS Business actief?

ROMASS Business beschikt over een ruim netwerk van monteurs in heel Nederland. Dankzij ons ruime netwerk zijn wij werkzaam in heel Nederland voor het onderhouden van deuren. Wilt u onderhoud aan uw deuren in Rotterdam, Amsterdam, Nijmegen, Breda of Limburg? Voor ons is dit geen probleem. Onze monteurs staan 24/7 voor u klaar. Wanneer u een storing heeft aan uw deuren staat een van onze monteurs binnen 2 en in ieder geval binnen 48 uur ter plaatse om de storing op te lossen.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.