Onlinekopenblog.nl, alles over online kopen!

Bestelt u ook weleens dingen online? Of doet u hier nog niet aan mee? Op onze blog houden wij u regelmatig op de hoogte over alles op het gebied van online kopen! Het afgelopen jaar hebben 8,8 miljoen mensen online dingen gekocht. Branches die zeer goed draaien door de ontwikkelingen in de online markt zijn bijvoorbeeld de reisbranche en de hardwarebranche (computers, laptops en tablets).

Alle webwinkels samen hebben het afgelopen jaar een omzet gedraaid van meer dan 10 miljard euro. Dat is zo’n 60 euro per Nederlander.

Hebt u ook een webshop? Ook dan is onlinekopenblog.nl een interessante website. Want op onlinekopenblog.nl plaatsen we regelmatig interessante info over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van webshops. Denk aan tips over marketing, een uitleg wat er nieuw is aan bepaalde systemen of een review van een webwinkel.

Een interessant artikel over webshops ging bijvoorbeeld over reviews en de invloed hiervan op uw online verkoop.

Reviews hebben een enorme invloed op de verkoop. Als u een artikel koopt gelooft u immers eerder een klant die zegt dat die tablet goed is dan dat de verkoper het zegt. Wel is het belangrijk dat reviews geloofwaardig blijven. Reviews op een eigen website, bijvoorbeeld in het gastenboek zijn minder geloofwaardig dan bij een externe review website. De reviews op je eigen site kan de beheerder er immers zelf ook opzetten. Meer lezen? Ga dan naar onlinekopenblog.nl

Dit bericht is geplaatst in Computers en Internet. Bookmark de permalink.