Ooglaseren: veilige en effectieve methode voor slechtziende ogen

Waar men vroeger vaak nog erg sceptisch tegenover ooglaseren stond, is dat tegenwoordig heel anders. En dat is niet zonder reden, want ooglaseren is een zeer veilige en effectieve manier om oogcorrecties uit te voeren. Specialistische klinieken maken gebruik van moderne lasertechnologie bij het laseren van ogen, zowel voor astigmatisme als voor verziendheid en bijziendheid. Door ooglaseren is het dragen van lenzen of een bril vanaf nu voltooid verleden tijd.

Geregistreerde oogartsen: ooglaseren met de nieuwste technieken

Laser Company beschikt over NL BIG en NOG geregistreerde oogartsen die zich hebben gespecialiseerd in ooglaseren. Zij maken gebruik van de nieuwste technieken en apparatuur om slechtziende ogen te behandelen. Voordat de ooglaserbehandeling uitgevoerd zal worden, beantwoorden we de reeds aanwezige vragen en wordt er duidelijkheid verschaft over de kosten voor het ooglaseren. Ook aan kosteloze nazorg is gedacht. Oogcorrecties van -9 tot + 4,5 kunnen worden behandeld en slechts in enkele gevallen is ooglaseren niet mogelijk, onder andere bij zwangerschap, netvliesafwijkingen en chronische oogontstekingen.

Uitgebreid vooronderzoek

Om de hoogste kwaliteit behandeling te kunnen garanderen, voert Laser Company altijd een vooronderzoek uit. Bij een uitgebreid vooronderzoek voor het laseren van ogen is het noodzakelijk om zachte lenzen 2 weken van tevoren uit te laten en harde lenzen 4 weken. Dit heeft als reden dat het hoornvlies door het dragen van lenzen lichtelijk vervormd is, wat onbetrouwbare metingen op zou kunnen leveren. Bij dit vooronderzoek worden ook de kosten voor het ooglaseren in kaart gebracht.

 

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Maatschappij met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.