Parfum Prijzen Vergelijken

Als u op zoek bent naar uw favoriete geur kunt u op de site parfumprijzenvergelijken.nl de prijzen van alle online-parfumerieën vergelijken. Dit is een betrouwbare en veilige site. U vindt hier alle klassieke- en populaire parfums. Doordat het gebruik van de site uiterst eenvoudig is heeft u heel snel de laagste prijs voor het door u gewenste parfum gevonden.

 

Als cadeautje of voor uzelf

Of u nu op zoek bent naar uw favoriete geur voor uzelf of een parfum zoekt om iemand mee te verrassen het is, om geld te besparen, verstandig eerst via parfumprijzenvergelijken.nl uit te zoeken welke parfumerie het door u gewenste parfum het voordeligst aanbiedt, zodat u van de laagste prijs gebruik kunt maken.

 

Parfum

Parfum is een mengsel van diverse geurstoffen in een oplosmiddel. Bij de meeste parfums wordt alcohol als oplosmiddel gebruikt, maar er zijn ook parfums op basis van vettige stoffen. Daarnaast bevat parfum meestal een fixatiemiddel en ook één of meer kleurstoffen. Parfum bevat 20-40% geurbestanddelen.

 

De diverse parfumvarianten

Parfum wordt in de volgende varianten aangeboden:

Parfum 20-40% geurbestanddelen, Eau de parfum 10-15% geurbestanddelen, Eau de toilette 5-10% geurbestanddelen en Eau de cologne 2-5% geurbestanddelen. De alcohol in het parfum verdampt vrij snel maar de geur blijft, een bepaalde tijd, achter op de huid. Omdat sommige geurbestanddelen sneller verdampen dan andere zal de parfumgeur net na het opbrengen anders zijn dan na een paar uur.

 

De parfum”noten”

Een merkparfum bevat topnoten, hartnoten en basisnoten.

De topnoten zijn de geuren die men ruikt direct na het opbrengen van het parfum. De hartnoten zijn de geuren die men een aantal minuten na het opbrengen van het parfum ruikt, de topnoten zijn dan voor een groot deel verdampt. De basisnoten zijn de geuren die overblijven, meestal één tot twee uur na het opbrengen van het parfum. De hartnoten zijn dan ook voor een groot deel verdampt. De basisnoten kan men heel lang blijven ruiken.

 

De laagste parfumprijs

Wanneer u geld wilt besparen bij de aankoop van uw favoriete parfum neemt u dan een kijkje op de site parfumvergelijken.nl. U vindt hier de prijzen van alle klassieke, maar ook van de populaire en nieuwste parfums. Doordat de online parfum-winkels enorm concurreren, kunt u hier u voordeel mee doen. U kunt snel en eenvoudig het parfum dat u zoekt vinden voor de laagste prijs. Alleen de parfumprijzen van de beste online parfum- winkels worden vergeleken

Parfum prijzen vergelijken

Dit bericht is geplaatst in Mode en Kleding, Overig met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.