Periodieke keuring schuifpoort

Veel firma’s zijn niet op de hoogte dat het wettelijk verplicht is om periodieke keuring aan een schuifpoort te laten uitvoeren. De Europese en Arbowetgeving heeft het wettelijk verplicht om schuifpoorten, bedrijfspoorten en laad en lossystemen te laten keuren om de veiligheid van personeel en bezoekers te kunnen waarborgen. Een schuifpoort moet na een keuring voldoen aan de EN-13241-1 norm om in gebruik genomen te mogen worden.

Periodieke keuring schuifpoort

De techniekers van ROMASS Business zijn professioneel opgeleid om onderhoud en keuring uit te voeren volgens de wettelijke normen. Tijdens een keuring wordt de poort nagelopen of de onderdelen nog goed functioneren en voldoen aan de vastgestelde normen. De Europese en Arbowetgeving heeft de EN – 13241-1 norm ingesteld om een veiligheid van de bedrijfsomgeving te waarborgen. Door intensief gebruik van een schuifpoort kunnen de onderdelen gaan slijten waardoor een poort niet goed en veilig meer kan functioneren. Door periodieke keuring worden onderdelen regelmatig gecontroleerd waardoor de veiligheid wordt gewaarborgd.

Naast de veiligheid van personeel zorgt regelmatige controle ervoor dat de voortgang van de bedrijfsprocessen gewaarborgd zijn. Voor veel firma’s zijn schuifpoorten een belangrijk onderdeel van de bedrijfsprocessen. Indien deze niet functioneren kunnen de bedrijfsprocessen in gevaar komen met vervelende gevolgen. Controle van de poort zorgt ervoor dat de kans op problemen worden verkleind, waardoor de bedrijfsprocessen niet in gevaar komen.

Serviceovereenkomsten ROMASS Business

ROMASS Business biedt verschillende serviceovereenkomsten aan voor het periodiek laten keuren van schuifpoorten. Afhankelijk van het aantal poorten, staat van de poorten en de eisen en wensen kunt u kiezen uit drie verschillende serviceovereenkomsten:

  • Eenmalige service;
  • Pakket Zorgeloos;
  • Pakket Op maat

Bij het afsluiten van een zorgeloos of op maat pakket bij ROMASS Business, kunt u gebruik maken van onze 24/7 storingsdienst in het geval van een kritische storing. Indien er een kritische storing optreedt aan een schuifpoort, staat er binnen 2 uur een technieker op locatie om het probleem op te lossen. Dankzij ons uitgebreide netwerk van servicetechniekers in heel Belgiƫ is er altijd een technieker in de buurt.

Wilt u meer informatie over onze serviceovereenkomsten of over onze diensten? Op onze website vindt u een overzicht van de verschillende serviceovereenkomsten en diensten die we aanbieden. We zijn ook telefonisch bereikbaar op 03/8080702.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.