Praktijkinrichting tandarts: advies van A tot Z

Het inrichten van een tandartspraktijk begint met het juiste advies. Een persoonlijk advies dat gebaseerd is op uw situatie, uw wensen, en de ervaring en kennis die wij meenemen van de 1000 praktijken die we jaarlijks bezoeken. Maar hoe werkt dat precies?

Concept

De eerste stap in praktijkinrichting tandarts is het ontwikkelen van een concept. Stap voor stap wordt het idee uitgewerkt naar praktijk waarin u goed kunt werken en de patiënt zich goed voelt. Door de juiste vragen te stellen kunnen we uw wensen verwerken in het plan dat we samen uitwerken.

Ontwerp

Vanuit het concept wordt er gewerkt naar een ontwerp, dat ook op financieel gebied uw plannen kan toetsen. Zijn uw wensen haalbaar met het budget dat u daarvoor heeft vastgesteld? Kunt u met de voorgestelde apparatuur uw doelstellingen bereiken? Allerlei vragen waar we antwoord op gaan geven.

Onderhoud

Een onderdeel waar u tijdens de praktijkinrichting al overna moet denken is het onderhoud van uw dentale apparatuur. Om deze apparatuur langdurig in te kunnen blijven zetten is goed onderhoud noodzakelijk. Van tandartsstoel tot dentale unit, wij kunnen het onderhoud voor u verzorgen om de praktijk draaiende te houden.

Tijdens dit traject liggen dus de nodige uitdagingen op zich te wachten. Wij begeleiden u van A tot Z, zodat we stap voor stap kunnen toewerken naar uw succesvolle praktijk.

Over Utrecht Dental

Utrecht Dental is een toonaangevende inrichter van onder meer tandarts-, orthodontie-, mondhygiënisten en dierenartspraktijken. Naast ontwerp- en adviesdiensten, leveren we alle benodigde apparatuur en meubilair inclusief bijbehorende servicediensten en onderhoud.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.