Projectieschermen webwinkel

Als u onlangs een beamer heeft gekocht dan is het belangrijk dat u de nodige accessoires hierbij aanschaf. De beamer kunt u veilig bevestigen met bijvoorbeeld een beamerbeugel en daarnaast wilt u natuurlijk de beelden om een mooi projectiescherm kunnen projecteren. Er zijn verschillende soorten projectieschermen beschikbaar, laat u daarom goed informeren naar de mogelijkheden.

Projectiescherm kopen

Projectieschermen.com is dé webwinkel om nieuwe projectieschermen te bestellen. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment projectieschermen. Wij hebben schermen voor op school, op het kantoor en zelfs voor in de woonkamer. Wij hebben schermen in verschillende soorten en maten. De meeste schermen zijn zowel geschikt voor beeldverhouding 4:3 als 16:9. Wij hebben elektrische, handbediende en mobiele schermen. Naast projectieschermen hebben wij ook frames voor schermen en diverse accessoires zoals wandknoppen, stroomkabels, triggers en draagtassen, zodat u uw scherm makkelijk kunt meenemen naar bijvoorbeeld een vergadering of presentatie.

Als u bij ons een scherm bestelt dan bent u verzekerd van een snelle levering. Ook kunt u achteraf betalen. En is het scherm toch niet helemaal wat u wilde? Geen probleem, dan kunt u het gewoon retourneren. Wij willen dat klant een fijne ervaring heeft. Daarom zijn wij van maandag tot en met zaterdag van 10:00 uur tot 18:00 uur beschikbaar voor al uw vragen en opmerkingen.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.