RECARO Actiepakket op VolkStyle Base Part 1 2013

VAG-fans kunnen dit jaar uitkijken naar een nieuw grootschalig evenement, VolkStyle Base Part I. Op de voormalige RAF luchtbasis bij Airport Weeze kun je op zondag 25 augustus getuige zijn van een internationale meeting met vele honderden Volkswagens, Audi’s, maar ook Seats, Skoda’s en Porsches, want VolkStyle Base is VAG-only. Speciaal voor dit evenement heeft BCS Recaro een exclusief actiepakket samengesteld.

Speciaal voor dit evenement heeft BCS Recaro een actiepakket samengesteld, bestaande uit een set RECARO Sportsters CS autostoelen. Hierbij kan uw voordeel oplopen tot € 650,-. De RECARO Sportster CS is de nieuwste aanwinst in het RECARO programma. De stoel kenmerkt zich door zijn sportieve look en ergonomische pasvorm. Meerdere opties qua bekleding, verwarming en zelfs een universele zijairbag behoren tot de mogelijkheden.

Kijk voor meer informatie op onze website www.bcsrecaro.nl of neem contact met ons op via info@bcsrecaro.nl of via telefoonnummer +31(0)226-745010. De actie is geldig in de week van en na VolkStyle van 16 augustus t/m 1 september 2013. De stoelen worden geleverd via onze officiële RECARO-dealers, zij kunnen desgewenst ook zorgen voor de inbouw.

Dit bericht is geplaatst in Overig met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.