Recaro lanceert Limited Edition Sportster CS

Met de “Performance Edition” levert Recaro een gelimiteerde handgemaakte versie van de Recaro Sportster CS. Met een beperkte oplage van slechts 250 stuks is de stoel met recht uniek te noemen.

De Duitse autostoelenproducent, onderdeel van Adient (voormalig Johnson Controls), maakt op basis van de Sportster CS een éénmalig actiemodel. De sportstoel is o.a. bekend uit de Ford Focus RS en Renault Mégane Trophy modellen en is optioneel leverbaar met een universele side airbag.

Door gebruik te maken van carbonlook leder, wit contrasterende stiknaden in combinatie met een rode baan overgaand in een zwarte Alcantara middenbaan ontstaat er een unieke uitstraling. Voeg dit samen met het uitstekende zitcomfort die sportiviteit en ergonomie moeiteloos combineert en de “Performance Edition” is geboren. De presentatie van de sportstoel vond plaats tijdens de recent gehouden Essen Motorshow en is enthousiast ontvangen. Daarmee is het zaak om er snel bij te zijn gezien de beperkte oplage van 250 stuks. Een set Recaro Sportsters CS in de “Performance Edition” uitvoering is leverbaar vanaf € 2750,- inclusief btw.

Mocht u interesse hebben neem dan spoedig contact op met BCS Europe, importeur van Recaro voor Nederland en België. Dat kan via info@bcs-europe.nl of via telefoonnummer +31(0)226-745010. Wij hebben ook een ruime showroom waar u alle stoelen kunt passen.

Dit bericht is geplaatst in Overig met de tags , , , , . Bookmark de permalink.