RECARO voorzien van ergonomisch AGR-certificaat

RECARO 01XAIRBAG DS4Vier modellen uit het RECARO stoelenprogramma zijn voorzien van het ergonomische AGR-certificaat. Het gaat bij de autostoelen om de RECARO Ergomed- en Style-serie en bij de gloednieuwe vrachtwagenstoelen om de RECARO C 6000 en C 7000.

AGR staat voor Aktion Gesunder R├╝cken en is een non profit organisatie die zich bezighoudt met het ontstaan en vermeiden van rugklachten. Zowel de basisversies de RECARO Ergomed E en de Style Sportline als de uitgebreidere versies Ergomed ES en Style Topline hebben de goedkeuring van dit ergonomisch instituut. Voor deze autostoelen was dit geen verassing aangezien deze de markt reeds jaren bedienen en in het verleden ook als over het AGR-certificaat beschikte. Voor de compleet nieuwe RECARO vrachtwagenstoelen C 6000 en C 7000 was dit de eerste keer dat de ergonomen van de AGR de stoel beoordeelden en uiteraard slaagden de zeer complete volledig instelbare vrachtwagen- en busstoelen cum laude voor de gedane testen.

Heeft u interesse in een of meerdere genoemde modellen met dit AGR-label of in de overige ergonomisch uitstekende modellen uit het RECARO programma kijk dan op www.bcsrecaro.nl of neem contact met ons op via info@bcsrecaro.nl of via telefoonnummer +31(0)226-745010. Wij staan u ook graag bij in het maken van keuzes voor of van verschillende stoelen.

Dit bericht is geplaatst in Overig met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.