rolluik reparatie kosten

Wat zijn de reparatie kosten voor een rolluik?

Wanneer je rolluik kapot is, kunt u uw rolluik laten repareren bij ROMASS. De monteurs van ROMASS worden elk half jaar bijgeschoold en zijn in het bezit van de benodigde certificaten. Daarnaast zijn de monteurs uitstekend uitgerust en beschikken ze over verreweg de meeste gereedschappen en reserveonderdelen, die in hun servicebus liggen. Hierdoor kunnen de meeste reparaties ter plekke worden gedaan. De monteurs van ROMASS wonen en werken ook door heel Nederland, zo zijn de monteurs altijd snel bij u ter plekke en kunt u weer sneller gebruik maken van uw rolluik.

Online kunt u op de site van ROMASS een afspraak maken. Door het gehele formulier door te lopen, komt uw afspraak bij ons binnen en zullen we samen met u de afspraak definitief maken. Bij het invoeren van uw postcode krijgt u een indicatie hoe duur de rolluik reparatie kosten zijn. Het invoeren van uw postcode hoeft u pas te doen bij de contactgegevens. Daarbij komen ook nog de kosten per half uur van de monteur. U moet er wel rekening mee houden dat de prijzen exclusief btw zijn.

Voor meer informatie kunt u altijd bij ROMASS op de site terecht. Ook kunt u altijd bellen naar ROMASS voor vragen.

Meest voorkomende kosten aan een defecte rolluik

Door intensief gebruik van een rolluik kan er slijtage ontstaan. Door de slijtage kan er een storing ontstaan aan de rolluik, waardoor deze niet meer naar behoren functioneert. De meest voorkomende storingen aan een rolluik is een kapotte motor of lamellen die kapot zijn. De monteurs van ROMASS hebben jaren lange ervaring in het herstellen en repareren van alle types en merken rolluiken. U hoeft daarom niet bang te zijn dat wij uw type rolluik niet kunnen repareren.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.