Rolluik repareren door een professional

Het is onmogelijk om per onderdeel de levensduur van een rolluik te bepalen. Dit hangt volledig af van hoe vaak uw rolluik gebruikt is, het onderhouden is en hoe groot en zwaar uw rolluik is. Wanneer uw rolluik nog geen 15 jaar oud is, is het vaak nog de moeite waard om uw rolluik te laten repareren. Als uw rolluik ouder is dan 15 jaar, ga dan na of het nog de moeite waard is om uw rolluik te repareren qua kosten. Na 15 jaar kan het voordeliger zijn om uw rolluik te vervangen in plaats van repareren. U kunt natuurlijk als u genoeg kennis heeft zelf uw rolluik repareren. Als dit niet het geval is, dan laat uw rolluik repareren door een professional om gevaarlijke situaties te voorkomen. ROMASS is al sinds 1995 de reparatiespecialist voor rolluiken in Nederland. We zijn heel het jaar bereikbaar voor het aanmelden van storingen. Om jarenlang te genieten van de vele voordelen van een goed functionerende rolluik, neem snel contact met ons op als uw rolluik defect is.

De monteur van ROMASS

U bent in goede handen bij de monteurs van ROMASS. Al onze monteurs zijn professioneel opgeleid en hebben de juiste kennis om alle problemen, die u kunt hebben met een rolluik, kunnen oplossen. Daarnaast worden al onze monteurs twee keer per jaar bijgeschoold om op de hoogte te van de nieuwste technieken en modellen rolluiken. Ook beschikken de monteurs over een servicebus met veel verschillende reserveonderdelen die ervoor zorgen dat 95% van de storingen direct opgelost kunnen worden.

Om gevaarlijke situaties te voorkomen, niet alleen voor u de klant maar ook voor de monteur, zijn al onze monteurs VCA gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. De monteurs die in bezig zijn van een VCA-certificaat kennen de wet-en regelgeving en kunnen gevaarlijke situaties en handelingen herkennen en weten hoe deze voorkomen kunnen worden. Hierdoor kan er gegarandeerd worden dat bij elke reparatie, de monteur een veilige werkomgeving creƫert, voor zowel de klant als voor de monteur.

Storing aanmelden

Wilt u uw rolluik repareren door een professional? Dat kan via onze website of bel naar het nummer 085-7822730. Op de website kunt u binnen een paar minuten een storing aanmelden. Hier vindt u een online formulier die ingevuld moet worden om een aanvraag in te dienen. Als wij de aanvraag hebben ontvangen, zal er zo snel mogelijk contact met u worden opgenomen om een afspraak in te plannen. Ten slotte krijgt u een bevestigingsmail met een afspraaknummer. Het is aangeraden om uw afspraaknummer goed te bewaren. U heeft het nodig om informatie op te vragen, afspraak te raadplegen, te wijzigen of te annuleren. Let op het is mogelijk om de afspraak kosteloos te annuleren tot 3 uur op de werkdag voorafgaan aan de reparatie. Wanneer u de afspraak later dan 3 uur annuleert wordt er kosten in rekening gebracht.

Wilt u meer informatie over een rolluik reparatie of onze diensten? U kunt deze terugvinden op onze website of neem contact met ons op.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.