Sarah Pacini, laat de herfst maar komen

Sarah Pacini is voor de vrouw die meer wil dan damesmode, maar juist expressief wil zijn. Sarah Pacini kenmerkt zich door de combinatie tussen creativiteit en onbegrensde variatiemogelijkheden. Sarah Pacini is meer dan mode het is een manier van leven.
Al 20 jaar, blijft het in België gelanceerde maar tegenwoordig in Italië producerende Sarah Pacini de aandacht van de vrouwen van de wereld veroveren met haar innovatieve en onderscheidende stijl. De wereldwijde aanpak van het samenbrengen van kunst, design en mode heeft geresulteerd in een moderne en eigentijdse collectie, een evoluerende ode aan vrouwelijkheid, lichaam en ziel. Met een filosofie dat kleding de ziel moet weerspiegelen, leidt deze unieke mix van gebreide kleding, geweven kleding en kleur tot een ultra-vrouwelijke collectie. Alleen gedragen of gecombineerd met andere stijlen, Sarah Pacini biedt haar klanten een compleet silhouet.

DE NIEUWE WINTER COLLECTIE 2016

Sarah Pacini is een complete collectie; een unieke mix van breigoed, prêt-à-porter en accessoires. Het is een evoluerend ode aan vrouwelijkheid, lichaam en ziel. Individuele stukken van de collectie kunnen afzonderlijk worden gedragen, of in een “totale look”, zorgen voor mooie en precieze lijnen die open staan voor de verbeelding en individualiteit.

De nieuwe collectie Sarah Pacini van dit herfst/winter seizoen brengt de tijdloze elegantie van zwart van lange asymmetrische jurken en rokken en het unieke Sarah Pacini brijwerk met metalen elementen in zilver kleur. Lange vesten, truien, tunieken of wikkeltops in deze verbazingwekkende materialen, creëren unieke kledingstukken, die toch zeer draagbaar zijn. Ook de lange legging zit dit seizoen weer in de collectie en als final touch zijn er prachtige zeer zachte sjaals. Ook winterkleuren als donkergroen, donkerpaars, bruin en licht grijs zijn aan deze collectie toegevoegd voor een mooie afwisseling.

INSPIRATIE UIT VIBRATIES

LOVE IS BORN OUT OF THE VIBRATION OF HEARTS…

Vibraties zijn ongrijpbaar. Toch voelen we ze overal. Ze omringen ons en geven de tijd en het leven vorm, in volledige harmonie. Ze brengen emoties, creaties en uitingen tot leven, zoals een beeldhouwer een stuk steen bewerkt. Vibraties genereren muzieknoten, ritme en melodieën die ons overstijgen. Alsof we op een gitaar tokkelen, betoverende zigeunerliedjes spelen en het leven vieren. Vibraties zijn trillingen, als een hartslag die leven ademt zonder dat we het merken. Het zijn pulserende en gloeiende lichtjes, die onze verbeelding stimuleren als het noorderlicht. Ze zijn natuurlijk en instinctief, als de eerste vlucht van een vlinder die zijn pop is ontgroeid. De Sarah Pacini collectie vindt haar oorsprong in het onzichtbare, in emotie, en creëert daarmee de vibratie van de winter 2016. De collectie spreekt ons aan en wijst ons op het onzichtbare, op dromen.

SARAH PACINI ONLINE

Online vind je een aantal Sarah Pacini dealers. Een bekende Sarah Pacini winkel is bijvoorbeeld Clementi. Naast een winkel in Rotterdam, verkoopt Clementi.nl ook Sarah Pacini online De collectie is hier altijd up to date en in vergelijking tot andere winkels, is de Sarah Pacini collectie zeer ruim. Het bestellen van Sarah Pacini online is niet anders dan passen in de winkel. Zoek je juiste maat erbij en de winkel stuurt het naar gratis en binnen 48 uur naar je op.

 

Dit bericht is geplaatst in Mode en Kleding met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.