Schattige Kinderkleertjes

Het is voor iedereen altijd weer leuk om kinderkleertjes uit te zoeken voor bijvoorbeeld een verjaardag of een speciale gelegenheid. Maar waar kan je nou de schattigste kleertjes uitzoeken en hoe zien deze kleertjes er dan uit? In dit artikel gaan we in op de huidige trend voor kinderkleren en hoe je ze het beste kunt combineren. Ook gaan we kijken naar wat de leukste merken zijn op dit moment en hoe de trend zich wellicht gaat ontwikkelen.

Waar kun je kinderkleren kopen?
Allereerst gaan we kijken waar de leukste kinderkleren zoal te koop zijn. Kleertjes zijn uiteraard beschikbaar bij de grotere ketens, die je ongetwijfeld wel in je stad hebt zitten. Hierbij kan je denken aan de C&A, H&M, en de HEMA. Deze winkels hebben allemaal een leuk aanbod voor een zacht prijsje. Er zijn ook andere winkels waar ze kinderkleertjes verkopen maar waar je waarschijnlijk niet gelijk aan dacht, zoals de Zara en de Mango. Als je echt naar een winkel wilt met alleen kinderkleding, dan is het verstandig om naar de Prénatal te gaan, juist als je speciale wensen voor je kind hebt. We kunnen hiermee wel de conclusie trekken dat kinderkleding overal verkrijgbaar is en dat je bij een van deze winkels wel die schattige outfit bij elkaar kan scoren. Maar wat voor kleertjes hebben deze winkel in hun assortiment?

Soorten Kinderkleertjes

Nu we weten dat kinderkleren bijna overal verkrijgbaar zijn, moeten we gaan kijken naar wat dan het leukste en schattigste is. Tegenwoordig heb je kinderkleren in alle vormen en maten, en is het dus goed zoeken naar wat goed bij elkaar past. Ga je voor het jurkje of toch dat korte broekje? Kan je een stipjes shirt combineren met een streepjesbroek, en welke schoenen moeten daar dan bij? Ook is het mogelijk om kinderkleding af te stemmen op je outfit. Kortom, bijna alles kan, maar je komt om in het aanbod van de kleren. Vaak vinden mensen ook dat er voor kinderen leukere kleren te koop zijn dan voor hunzelf. We gaan het kaf van het koren scheiden en gaan een kleine toelichting geven op de soorten kinderkleding die te koop zijn.

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de stoere look met een denim broek en een spijkerjasje, maar ook voor een ouderwetse look met een maillot en een jurkje. Voor jongens is een polo of een shirt met een opdruk ook erg leuk om te dragen, met een mooie spijkerbroek eronder. De echte schattige kinderkleren voor jongens is eigenlijk meer een nettere look met een mooi overhemd en een stoere jas met boots eronder. Voor meisjes is dit meer het dragen van een jurkje, gecombineerd met kleine details zoals het dragen van speldjes. Het is wel opvallend dat stoerdere kleding voor meisjes wel steeds populairder wordt sinds denim steeds meer terugkomt. Voor meer inspiratie omtrent outfits en kleding kan je kijken op http://lucenlucykidskleding.nl/In het volgende stuk van dit artikel gaan we kijken welke merken populair zijn voor kinderen en wat ze zoal verkopen, zodat je de perfect outfit voor je kind bij elkaar kunt scoren.

 

Leuke merken voor kinderkleren

Er valt dus duidelijk een onderscheid aan te brengen voor verschillende kledingmerken wat betreft imago. Zo heb je bijvoorbeeld merken die wat stoerdere kleding aanbieden, zoals Levi’s en Adidas. Voor de iets nettere look kan je voor de kleding van Ralph Lauren gaan. Houd hierbij wel in je achterhoofd dat dit wel aanzienlijk duurdere kleren zijn dan wat bijvoorbeeld HEMA in het aanbod heeft. De schattige look wordt echter wat lastiger om te realiseren met deze merken, daarvoor kan je beter bij de goedkopere merken zijn. Ook kan je hiervoor kijken naar kleinere designers die vooral hun eigen inspiratiebronnen gebruiken. Als je maar een klein budget beschikbaar hebt, is dit wellicht een minder goede stap aangezien echte designers vaak ook niet heel goedkoop zijn omdat zij meedraaien op de laatste trends. In het laatste stuk van dit artikel gaan we kijken wat hoe deze trends zich in de toekomst gaan ontwikkelen.

Toekomstige trends in kinderkleding

Zoals kleding van vroeger terugkomt voor volwassenen zie je dit ook bij kinderen gebeuren. Het dragen van denim is hiervan een goed voorbeeld. De trends zijn uiteraard anders voor meisjes dan voor jongens, dus we gaan ze ook apart behandelen. Voor de meisjes wordt het hip om veel prints te dragen en de nadruk ligt hierbij op “flowerpower”, de welbekende bloemetjesprint op de kleding, wat natuurlijk erg leuk is voor de zomer, en daarbij zijn ook hoedjes zijn weer helemaal in. Voor de boys zie je vooral truien met grappige en originele prints, chino’s, spijkerjasjes en het dragen van petjes. Met de zomer in de aantocht wordt het dus een gegarandeerd succes als je dit in je achterhoofd houd.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Mode en Kleding. Bookmark de permalink.