Schilddakconstructie op maat laten maken?

Iedere houten schilddakconstructie heeft een aantal goedverkochte types en zijn sinds enkele tijd reuze veel aangevraagd. Onze kapschuren beschikken over bijzondere kenmerken waarbij onderdelen zoals duurzaamheid en eigenheid erg essentieel zijn. In de gemeente Berkelland zijn er de laatste tijd houtbouw in elkaar gezet waarbij ons enthousiasme tot uiting komt en die vergunningsvrij is. Mocht u een voorbeeld willen zien dan kunt u het beste even langskomen zodat u precies kunt zien hoe wij de schilddakconstructies voor u kunnen realiseren.

Houten schilddakconstructie voor uw houten schuur

Een houten schuur of een ander bijgebouw dat u graag in uw tuin wilt laten bouwen, maakt het buitenleven aangenamer buiten dat eiken overkappingen zonder moeite te ontwerpen zijn. Echter staan wij in de meeste gevallen alleen klaar voor nieuwbouw projecten voor de zakelijke markt en doen wij geen kleinere veranda’s met een overkapping. Moeten wij deze toch voor u maken dan weten wij nog een partner. Een door ons gerealiseerde frame van Douglas hout overwegen? Neem vrijblijvend contact op. Wilt u meer weten over de werkwijze van de houtbouwer, dan raad ik zeker aan om eens op de website te kijken wat zij voor u kunnen betekenen. Meestal bouwen zij in opdracht van een architect of bouwbedrijf dat expertise wil.

Schakel een professional in!

Houten schuren zijn er in allerlei soorten en maten, maar het is maar de vraag of deze helemaal naar aanleiding van uw wensen wordt gerealiseerd. Het fijne is dat u bij dit bouwbedrijf uit Neede weet dat zij kwaliteit leveren. Kijk maar eens op Facebook naar de projecten die zij in heel Nederland realiseren. Wilt u kwaliteit, dan raad ik aan om deze specialist in schilddakconstructies in te schakelen.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.