Seks tips geven aan je partner

Seks tips voor je partner: uitleggen wat je lekker vindt

Als het op seks aankomt zijn zowel mannen als vrouwen emotioneel kwetsbaar. Je doet je best om de ander het toppunt van genot te laten bereiken. Logisch dat je daarin niet afgekeurd wil worden. Als je partner je dan een keer advies geeft, wordt deze ‘kritiek’ dan al snel verkeerd opgevat, terwijl je er beide van kan leren.

Zie het juist niet als kritiek, het is een slimme manier waardoor beide partijen meer plezier kunnen hebben. Wat anderen zien als opbouwende kritiek zie jij als een geschenk. Het laat zien dat jullie als volwassenen over dit onderwerp kunnen praten. Bij sommige relaties is praten over seks helaas ‘not done’.

Wat is er nou fijner dat je partner je lichaam beter leert kennen zodat je op die manier het meeste genot kunt beleven. Het zal ervoor zorgen dat het vertrouwen tussen jullie alleen maar groeit en jullie emotionele band sterker wordt. Als je het lastig vindt om je partner tips op het gebied van seks te geven, gaan de volgende tips je zeker helpen.

Seks tip 1: verwoord het positief

Zorg ervoor dat je je advies niet klinkt als kritiek. Alles wat je negatief kunt verwoorden kun je ook positief verwoorden. Als ze jou op de manier pijpt die je het lekkerst vindt, laat haar dat dan merken. ‘Dit is echt het meest geilste wat je ooit hebt gedaan’. Zorg dat je alles op een positieve manier zegt.

Je kunt haar ook een tip geven als ‘Ik vind het fijn als je je me met je tong streelt tijdens het pijpen.’ Zo kun je haar een tip geven zonder het als kritiek te laten klinken.

Seks tip 2: Laat merken waar je van houdt

Blijf tijdens de seks niet stil liggen, omdat je denkt dat het stoer is dat je je kunt beheersen. Andersom vindt je het ook supergeil als je partner het uitschreeuwt van genot. Laat haar merken dat je van haar geniet tijdens de seks. Dan durft zij zich ook eerder helemaal te geven. Als jij het fijn vindt als ze je in je nek kust, zeg dat haar dan. Je doel is voor jullie beiden de seks alleen maar fijner te maken.

Seks tip 3: Wees duidelijk

Je mag best aangeven op welke manier jij seks het fijnst vind. Als je merkt dat je de ene manier van pijpen lekkerder vind dan de andere. Zorg dan dat je kan aangeven wat je zo lekker vindt. Dan kan je de volgende keer aangeven hoe ze je beter kan verwennen.

Seks tip 4: Ken haar gevoelige plekjes

Ga haar lichaam verkennen. Kus alle plekjes op haar hele lichaam en zoek uit waar ze het beste op reageert. Die plekjes bezorgen haar het grootste genot. Als je deze plekjes kent, kan je haar nog meer opgewonden maken. Waarschijnlijk zal ze jouw voorbeeld opvolgen en ook op ontdekkingstocht gaan bij jouw lichaam.

Seks tip 5: Teamwork

Seks heb je met z’n tweeën en daarbij gaat het niet alleen om jouw genot maar ook om dat van haar. Je moet haar vertrouwen winnen om haar instructies te mogen geven. Zorg er dus voor dat je niet alleen in je eigen belang handelt en bezorg haar net zoveel genot als jij wilt dat ze jou geeft.

Jij bent als het ware haar sekstrainer. Zorg er daarom dat je haar niet afkeurt, maar aanmoedigt om de seks te verbeteren. Een goede instructeur stimuleert, laat je zien hoe het moet en helpt je je grenzen te verleggen.

Sekst tip 6:  Deel jullie geheime verlangens

Zeg haar dat je nog meer van haar wilt genieten en moedig haar aan om te experimenteren. Zorg ervoor dat je je tips laat klinken als een verlangen, niet als een verplichting. Als zij weet dat ze jou kan helpen je verlangens te verwezenlijken, zal ze meer relaxed zijn en is ze bereid verder te gaan.

Moedig haar aan om samen voor het ultieme genot te gaan. Als je wilt dat zij losser wordt, wordt dat dan eerst zelf. Daag haar uit om zich meer te laten gaan. Laat je verlangen klinken als een uitdaging. ‘Pijp me dieper schatje’ klinkt beter dan ‘ik wil dat je …’

Creëer een band in jullie relatie zodat ze je kan vertrouwen. Op die manier zal zij ook haar verlangens met jou delen. Wie weet heeft zij nog heel veel geile fantasieën die jullie seks nóg beter kunnen maken.

Seks tip 7: Wat je vooral niet wilt doen

Wat je vooral niet moet doen is de zaak forceren of haar het gevoel geven dat je haar iets verwijt. Zorg dat je sterk in je schoenen blijft staan. Wees zeker van je jezelf en laat niet merken als je boos of teleurgesteld bent.

Je mag best voorbeelden geven om te verwoorden wat je lekker vindt. Maar een belangrijke nono is om dat weer te geven met een voorbeeld van je ex. Dit stopt de verkeerde beelden in haar hoofd en kan erg kwetsend zijn. De kans is groot dat ze het opvat als dat je liever vrijt met je voormalige partner.

Al met al draait het dus allemaal om de communicatie in jullie seksrelatie. Koppels die hier openlijk met elkaar over kunnen praten hebben veel betere seks dan stelletjes die het hierover niet durven te hebben. Veel plezier gewenst!

Meer seks tips?

Wil je meer seks tips, kijk dan op www.attractiongym.nl/seks-tips. Je vindt hier ook tips en gratis ebooks over daten, flirten, versieren en zelfvertrouwen.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.