Steeds meer Frisse Scholen in Nederland

In Nederland worden steeds meer scholen gebouwd of verbouwd tot zogenoemde Frisse Scholen. Een Frisse School is een schoolgebouw met een gezond binnenklimaat en een laag energieverbruik. Dit heeft betrekking op de luchtkwaliteit, comfort, licht, temperatuur en het geluid binnen de school. In de meeste klaslokalen  is de CO2-concentratie te hoog. Dat kan dit leiden tot gezondheidsklachten en concentratieproblemen.  Om dit op te lossen worden veelal de ramen open gezet wat in de winter leidt tot kou en tocht en uiteindelijk een hoog energieverbruik. Omdat bij de huidige scholen veel te verbeteren valt heeft Rhynleve Vastgoed  zich gericht op de Frisse Scholen. Ze organiseren, beheren, coördineren, adviseren en realiseren diverse projecten en hebben dit in het verleden al vaak gedaan. Een groot voordeel van dit bedrijf is dat ze voor elke klant één vast aanspreekpunt bieden. Hierdoor kan de klant voor elk vraagstuk bij dezelfde persoon terecht.

De laatste eisen en wetgeving
Een goed binnenmilieu in scholen leid tot betere prestaties en minder gezondheidsklachten voor de leerlingen en leerkrachten. Om dit zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen  is de wet en regelgeving hierop aangepast. Dit betekent dat ook  bouw en vastgoedbedrijven op de hoogte moeten blijven van de wet en regelgeving op dit gebied. Dit is wat Rhynleve Vastgoed doet. Zij volgen de laatste ontwikkelingen in de bouw en vastgoedwereld en hierbij ook de wet en regelgeving wat betreft de Frisse Scholen. Dit bedrijf begeleid het proces van begin tot het eind.  Daarnaast ondersteunen en adviseren zij op professionele wijze.

Diverse diensten
Rhynleve Vastgoed helpt haar klanten niet alleen met scholenbouw, maar ook met andere vraagstukken en diensten. Hierbij valt te denken aan projectmanagement, totaal vastgoedbeheer en projectontwikkeling. Zij zijn ervaren vastgoedadviseurs waar elke organisatie terecht kan voor diverse vastgoedvraagstukken.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.