Steeds minder bespaard op opritverwarming

In Nederland en het buitenland wordt steeds minder bespaard op opritverwarming. Deze hellingbaanverwarming wordt in diverse gebieden toegepast. Zo wordt het vooral gebruikt om hellingen in parkeergarages, (luxe) woningbouw, openbare gebouwen, gezondheidszorginstellingen en distributiecentra vorstvrij te houden. Het kan onder diverse materialen worden aangelegd. Hierbij kan gedacht worden aan klinkers, beton en asfalt. Vaak wordt het toegepast in de nieuwbouw, maar het kan in enkele gevallen ook worden aangelegd bij bestaande bouw. Dit laat u het beste uitvoeren door een specialist.

Opritverwarming met weersafhankelijke regeling

Door de weersafhankelijke regeling van een opritverwarming is deze eenvoudig te gebruiken, maar is het verbruik ook nog eens laag. Er komen dus weinig energiekosten bij. Dat is wel zo fijn voor de portemonnee. Daarnaast is het voordelig voor het milieu. Het is een echte veiligheidsmaatregel voor mens en materiaal. Het is aan te raden om de opritverwarming bij een ervaren specialist aan te schaffen. Op deze manier is er de garantie van kwaliteit en service in geval van storingen of onderhoud. Vaak is het aan te raden om het in de nieuwbouw aan te leggen. Dit is namelijk het snelst en het goedkoopst. Er gaat een heel traject aan vooraf, van de planningsfase tot aan de uitvoeringsfase.

Maatwerk is zelfs mogelijk

Het is zelfs mogelijk om maatwerk te laten leveren voor opritverwarming. Dit is niet vreemd, gezien opritten niet allemaal hetzelfde zijn. Een specialist kan ervoor zorgen dat het op maat wordt gemaakt en flexibel gemonteerd kan worden.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Wetenschap met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.